Emne nr.: 090-37675
Emne nr.: 090-37675

Der er ikke noget, der når op på siden af et poolhus, når det handler om luksusferie. Med fri adgang til en lækker poolafdeling med et tropeagtigt klima, er der i den grad lagt op til ferie på første klasse.

Jeres drøm om et poolhus er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på portalen finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende poolhuse. Fordelen for dig er, at det giver dig overblik og ro til at fokusere på at finde jeres poolhus. Nemt og enkelt.

Når du har fundet det poolhus, du helst vil have, gælder det om at få bookingen på plads. Det foregår nemt og hurtigt over nettet, og herefter er der kun forventningens glæde tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et sommerhus på Als sørger for en ferie, hvor alle familiemedlemmer er tilfredse. Det er både muligt at have afslappende stunder og deltage i aktive aktiviteter på øen.

Når vejret er dårligt, kan det skønt at gå i biografen som lidt variation. Der vises mange forskellige film i biografen.

Der er mange historiske mindesmærker på Als, da øen har en bevægende historie med forskellige herskere bag sig. Turister kan her besøge de gamle kirker, slotte og yderligere steder.

De fleste af skovene på Als er domineret af bøgetræer og inviterer jer på detaljerede gåture og cykelture.

Voksne og unge over 16 år kan leje segways på Sydals. Yngre børn må desværre ikke køre med segways på offentlige veje, men der er en beskyttet bane de kan køre på.

Sønderborg er med sine 30.000 indbyggere den største by på øen. I gågaden er der mange forskellige butikker - perfekt til en shoppingtur.

"Lys i Laden" tilbyder håndlavede lys og andre skønne gaveartikler. Et højdepunkt er at lave dit eget lys med kyndig vejledning.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af poolhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige poolhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker et poolhus hos os.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 63 sommerhuse