Emne nr.: 130-D71029

Et poolhus er altid en stor succes, uanset hvilket ferieområde I gerne vil opleve. Adgangen til jeres eget poolområde er samtidig adgang til mange herlige timer sammen - og til al overflod i et pragtfuldt, tropelignende klima.

Drømmen om et poolhus er netop kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på portalen finder du nemlig altid det største udvalg af attraktive poolhuse. Fordelen for dig er, at det giver dig overblik og ro til at koncentrere dig om at finde familiens poolhus. Nemt og ligetil.

Når du har fundet dit poolhus, kan du med det samme booke det direkte over nettet. Bookingen er hurtigt overstået, og når den er på plads, kan I godt begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En sommerferie i Østjylland er fyldt med oplevelser og seværdigheder for store og små.

Oplev historien på tæt hold. Vikingerne boede ved fjorden og de skjulte bugter. På en vandretur ved Vejle kan I besøge resterne af Trindvold.

I nærheden af Vejle ligger den lille by Jelling. Her boede der engang vikinger, og i oplevelsescentret kan gæsterne lærer om Harald Blåtand og den danske historie - meget spændende.

Juelsminde lystbådehavn er et populært sted ikke kun for lystsejlere. På havnen kan man nyde et stykke mad med lækker fisk.

Hvalsafari i Lillebælt. Marsvinene føler sig godt tilpas på det lave vand. Der er flere bådture med forskellige startsteder, som sejler gennem det harmoniske farvand.

Juelsmindes opland er dejligt fladt til at tage små børn med på afslappende cykelture.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit poolhus.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 464 sommerhuse