Emne nr.: 130-D53162
Emne nr.: 130-D53162

Vil du gerne forkæle familien lidt ekstra i år? Hvorfor ikke leje et sommerhus med luksusindretning? Uanset hvilket sommerhus med luksusindretning, du bestemmer dig for, vil familien have adgang til jeres egen pool. Det er den absolutte luksus at have privat pool på ferien! Børnene vil elske at lege og bade, mens de voksne kan tage en dejlig svømmetur og hygge sig i vandet.

Klar, parat, feriestart! Find et sommerhus med luksus faciliteter allerede i dag. Når I er ude i god tid med bookingen, vil I få adgang til det største udvalg. Dermed er det nemmere at finde jeres favorit blandt de mange sommerhuse med luksusindretning. Når der er styr på bookingen, kan I glæde jer til en skøn ferie.

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de seværdigheder, som lokalområdet byder på.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Kombinationen af enge, skove og strande gør regionen meget attraktiv.

For kunstelskere er det et must at besøge det innovative og moderne kunstmuseum ARoS. ARoS er også interessant for børn, som f.eks. godt kan lide at løbe gennem "regnbuen" på museets tag.

Lystfiskere skal helt bestemt besøge Norsminde. Her kan I fiske i Norsminde Flak i en vidunderlig atmosfære.

Det er også væd at besøge Moesgaard Museum, selvom man ikke er vild med museer. Her kan I slentre mellem de grønne bakker med havudsigt. Der er også en flot udsigt over landskabet fra restauranten.

Den Gamle By er ikke kun et passivt museum, her går der også personer rundt i traditionelt tøj og der bliver også fremstillet produkter på traditionelvis. Nogle gange bliver I også bedt om at hjælpe under et besøg, det kan f.eks. være at I skal hente vand fra brønden.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 3 sommerhuse