Emne nr.: 090-37675
Emne nr.: 090-37675

Sommerhuse er en populær måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i nærområdet, står alle muligheder åbne.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens forestående ferie, er det meget vigtigt, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når din søgning efter ”luksus sommerhus på als” er ved at være ved slut, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Er det tid til afslapning og velvære med vennerne eller leg og svømmetræning med børnene, så er et sommerhus med egen pool det perfekte valg. Sådan et sommerhus får du, når du beslutter dig for at leje et sommerhus med luksusindretning. Her vil I komme til at tilbringe mange herlige timer sammen.

Sommerhusene med luksusindretning bliver hurtigt booket. Specielt op til ferier og helligdage er der rift om luksushusene. Book dit sommerhus nu, så I alle kan begynde at se frem til ferien med pool!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Størstedelen af befolkningen lever af landbrug og fiskeri, men turisme spiller også en rolle.

Det er også muligt at gå lange ture på strande og koble fra uden for sæsonen. Om vinteren foregår der en del mindre, men der er stadig meget at opleve på Als hele året rundt.

Musikelskere kan tage til forskellige koncerter på Als hele året rundt. Om sommeren er det værd at tage til Open Air-koncerter, og om vinteren er det muligt at nyde koncerter inde i varmen.

Når vejret er dårligt, kan det skønt at gå i biografen som lidt variation. Der vises mange forskellige film i biografen.

Om sommeren kan børn i alle aldre, hver onsdag, deltage i forskellige kreative aktiviteter i Stolbroladen i Nordborg.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 66 sommerhuse