Emne nr.: 090-48479

Skal I fejre en særlig begivenhed, eller må ferien bare gerne indeholde noget ekstra? Så book et sommerhus med luksusindretning. Her får I jeres egen swimmingpool til afslapning og velvære eller svømning og sjove vandlege. Det er helt op til jer, hvad I bruger tiden til i det sommerhus med luksusindretning, I ender med at falde for.

Før I ved af det, er det ferietid. Book et sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en dejlig ferie med jeres helt egen swimming pool. Når I booker i god tid, får I det største udvalg at vælge blandt. Hvem vil ikke gerne præsenteres for flest mulige sommerhuse, når det gælder den ekstraordinære luksusferie?

Det behøver hverken at være svært eller kompliceret at finde og booke et sommerhus med pool. Du behøver heller ikke at lede på mange forskellige sider, hvor du er nødt til at starte forfra hver gang. Hos Feline Holidays er det både nemt og enkelt. Vi har nemlig samlet alle sommerhuse på én portal og gjort det rigtig nemt at søge mellem dem. Det giver dig overblik og sparer dig for en masse tid - og selve bookingen er også hurtigt overstået.

De forskellige sommerhuse med pool findes i mange ferieområder - men uanset hvilket område du foretrækker, har sommerhusene det til fælles, at de bringer jer en luksuriøs ramme om ferien. Swimmingpoolen er naturligvis det største aktiv i jeres sommerhus - men I får også nem adgang til de ferieoplevelser, der venter i omegnen.

Behovet for lige at slippe af sted hjemmefra melder sig med mellemrum i løbet af hele året, også uden for de almindelige ferieperioder. Her kan det være så godt som umuligt at tage væk en hel uge, når I alle har en travl kalender. Men det findes der heldigvis råd for. En weekend eller miniferie på 3-4 dage kan gøre underværker, og det er meget lettere at finde plads til nogle få dages ferie.

Lej et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, skønne oplevelser, spændende udflugter og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det optimale udgangspunkt for jeres ferie!

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis det sommerhus, der matcher jeres ønsker. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mod øst viser Jylland sin farverige natur med bløde dale og høje. Herregårde og små slotte gemmer sig mellem vide marker og tætte skove.

Skandinavisk Dyrepark på Djursland har masser af plads til sine dyr.

Oplev historien på tæt hold. Vikingerne boede ved fjorden og de skjulte bugter. På en vandretur ved Vejle kan I besøge resterne af Trindvold.

De bedste røgede fisk i Østjylland finder man hos Mols Røgeri på havnen i Rønde. Læg vejen forbi og nyd lækkerierne.

Fårup sø er et godt alternativ til kysten. Rundt om søen er der cykel- og vandrestier, der fører gennem den smukke natur. I kan leje vandcykler og robåde til en tur over søen.

Havakvariet i Grenå er fantastisk. I Kattegatcentret kommer børnene tæt på dyrene, og de kan tage mange specielle og unikke indtryk med sig.

Besøg Fjellerup Vaffelbageri og nyd den friskbagte vaffel med lækker is sammen med det smukke udsyn over havet.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 467 sommerhuse