Emne nr.: 160-D3359

Du kan altid booke op til 35 dage online. Hvis du har brug for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at udbedre skaderne bliver udført.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan lave et løsningsforslag, der matcher netop dine krav, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af Danmark gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger online.

Hvis det ikke er muligt at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid leje et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, der er mulighed for, at I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har behov for en periode til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Vejle direkte her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut behov for et andet sted at bo?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på en måde, der gør, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på siden finder du et meget stort udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan uden videre leje et sommerhus i op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der imidlertid brug for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Vejle i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du uden videre booke det sommerhus, du helst vil have her på portalen.

Hvis du har behov for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der er særligt tilpasset til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du kommet til den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er et ophold på nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan når som helst booke op til 5 uger direkte her på hjemmesiden. Hvis du har brug for mere, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine konkrete krav.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du allerede nu booke dit sommerhus online. Hvis du har brug for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der imødekommer netop dine behov. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares direkte over nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det milde klima giver feriegæsterne mulighed for at skabe en aktive ferie hele året rundt.

Byparken er byens "grønne lunge", og er det optimale sted at slappe af og nyde dagen.

Ikke langt fra byparken er der adskillige indkøbsmuligheder for regionale produkter og tøj i alle afskygninger. Shopping-elskere får helt sikkert noget for pengene i Vejle.

Morgenmad ved solopgang på terrassen ved sommerhuset tilbyder en start på feriedagen, som kun besøgende kan ønske sig.

Citycenter Bryggen byder på shopping muligheder i alle afskygninger, og muligheden for at blive hængende til mad og drikke.

Om sommeren tilbyder den fladt løbende strand optimale forudsætninger for den nødvendige og velkomne afveksling.

Vejle Midtpunkt tilbyder i sommermånederne en særlig begivenhed: himlen over de besøgendes hoveder tilbyder en romantisk atmosfære gennem de anbragte paraplyer i alle farver.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 4 sommerhuse