Emne nr.: 045-15415

Du kan altid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har mange års erfaring med denne form for opgaver og har hjulpet mange virksomheder med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udforme et løsningsforslag, der matcher præcis dine behov, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af Danmark gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, vi taler om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din hjemadresse. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Hvis det ikke er muligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af maks. 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan flytte ind i jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Østjylland online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en længere periode end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der opfylder netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et nyt sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på sådan en måde, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det væsentligt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på siden finder du et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark. Du kan uden videre leje dem i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der imidlertid behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Østjylland i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på siden.

Hvis du har behov for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så laver vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du kommet til den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan altid booke op til 5 uger direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for mere, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dine specifikke behov.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for en længere periode, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man gerne vil være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være sikker på, at der venter mange skønne timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i nærområdet eller ren og skær hygge i det sommerhus, I har booket, er naturligvis helt op til jer.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Østjylland er præget af sporene fra Istiden. Bløde bakker, grønne høje og charmerende fjorde former landskabet.

Horsens Fjord er et naturreservat, der bedst kan udforskes på cykel. Udsigten over bugten er en nydelse.

Det er ikke for folk med svage nerver, men er et spændende eventyr. Bridgewalking Lillebælt. De modige kan dog forvente en fantastisk udsigt.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Hvalsafari i Lillebælt. Marsvinene føler sig godt tilpas på det lave vand. Der er flere bådture med forskellige startsteder, som sejler gennem det harmoniske farvand.

Vandreture er en skøn oplevelse til familier, som gerne vil tilbringe tid sammen. På Djursland er der adskillige vandrestier. Nationalpark Mols Bjerge er et smukt område.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2.286 sommerhuse