Emne nr.: 135-FPV960
Emne nr.: 135-FPV960

Nogle gange har man bare brug for at trække stikket og lade op igennem en længere periode. Så er langtidsleje af en feriebolig det oplagte valg. Om du bare gerne vil til en anden ende af landet eller afsted til et helt andet land - det er op til dig. Uanset hvilken feriebolig du vælger at langtidsleje, finder du mange gode muligheder på Feline Holidays.

Hvis du gerne vil leje en feriebolig i en periode på op til 5 uger, kan du altid booke din feriebolig direkte over nettet. Hvis du derimod skal bruge en feriebolig til langtidsleje i mere end 5 uger, skal du kontakte vores kundeafdeling, som vil hjælpe dig videre med bookingen. De træffes på info@feline.dk eller (+45) 8724 2251.

Planlæg opholdet i din feriebolig, så det matcher jeres ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I booker en feriebolig: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

I din søgning efter ”feriebolig frankrig langtidsleje” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange ferieboliger på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

At finde din feriebolig er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i gang med at søge samme feriebolig som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig landet af kærlighed, mode, gourmet og vand, men det forskelligartet landskab, gør også landet til en drømmedestination for hele familien. Uanset, om far vil fiske, mor vil shoppe, børnene vil lege på stranden eller teenagerne der vil hænge ud, så har Frankrig noget for enhver smag.

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

I Normandiet kan feriegæster finde flere stille samtidige vidner fra de to verdenskrige, men også forlystelsesparker og masser af hav og vand.

Den velbevarede middelalderby Carcasonne er et must i Languedoc-helligdagene.

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.439 sommerhuse