Emne nr.: 130-D53203
Emne nr.: 130-D53203

Ferie betyder, at man har god tid til hinanden og til at være sammen som en familie. Derfor siger det også sig selv, at familiens firbenede medlem naturligvis skal med. I vil med garanti nyde nogle dejlige dage i jeres udvalgte feriebolig, hvor I kan glæde jer til en række dejlige ferieoplevelser.

Hvor mange hunde og katte skal kunne være i den feriebolig, du ender med at booke? På Feline Holidays kan du finde et stort udvalg af ferieboliger hvor 1-4 husdyr er tilladt. Så kan alle familiens medlemmer godt begynde at glæde sig!

Det faktum, at I får alverdens tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at holde ferie i en feriebolig. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede feriebolig og de ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Det er væsentligt, at du får mulighed for at vælge mellem så højt et antal af ferieboliger som muligt, når du er i færd med at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Når du har fundet frem til den feriebolig, du foretrækker, mangler du kun at få bookingen overstået. Den foregår ganske simpelt over nettet, og det tager kun et kort øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Aarhus er også hjemsted for landets næststørste havn og største containerhavn, og så var byen den europæiske kulturhovedstad i 2017.

Fra Riis Skov har I, mod vandet, en smuk udsigt over Mols Bjerge. Det nye og moderne boligområde Aarhus Ø kan også beundres herfra.

Hvis I rejser med børn, kan I ikke komme uden om et besøg i forlystelsesparken Tivoli Friheden. Ligesom mange andre tivolis, kan parken se tilbage på en lang historie.

For kunstelskere er det et must at besøge det innovative og moderne kunstmuseum ARoS. ARoS er også interessant for børn, som f.eks. godt kan lide at løbe gennem "regnbuen" på museets tag.

Bellevue Strand, et par kilometer syd for Skæring, er især smuk. Her er sandet meget fint og badebroen gør det lettere at hoppe i det kølige vand. Derudover er der også en kiosk og rene toiletter.

Området omkring Aarhus Bugt er ideelt for skippere, da der udover den store havn i Aarhus også er flere små havne, der anløber.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til den billigste pris her på domænet. Som kunde hos os kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 57 sommerhuse