Emne nr.: 090-29420

Sommerhusene til maks. 3.000 kroner for en uge er din billet til en billig ferie. Du finder altid det største udvalg af disse billige og skønt beliggende sommerhuse her på Feline Holidays. Hvor stor en mængde, du helt nøjagtigt vil få at vælge imellem, afhænger dels af, hvilket ferieområde du kigger på, dels hvilken tid på året ferien begynder.

Besparelsen på jeres sommerhus kan så bruges til endnu flere af de oplevelser, som Østjylland byder på.

Du vil altid have flest billige sommerhuse at vælge mellem, når ankomstdatoen falder uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du typisk kunne vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Antallet af billige sommerhuse kan variere en hel del fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus sommerhuse med egen swimming pool kan være relativt højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der typisk være en lav mængde sommerhuse, som kan bookes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Lej et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien bringer med sig: Tid til hinanden, uforglemmelige oplevelser, spændende udflugter og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sommerhuset er altid tæt på havet i Østjylland. Bølgebrus, de blå glimt og duften af saltvand kan nydes på cykelture, vandreture eller ved afslapning på stranden.

Odder tilbyder fine sandstrande og et tiltalende byliv. De flade strande med masser af plads er ideelle til familier, og ligger i nærheden af Aarhus.

Et af de populære vandreruter i Østjylland findes i området omkring Sellerup. Her kan man vandre i så forskellige omgivelser som bakkerne i løvskoven Standskov og langs vandet.

Halvøen Djursland har talrige børnevenlige sandstrande. En af de skønneste strande med is og vafler ligger ved Grenå.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2.299 sommerhuse