Emne nr.: 160-D3293

Et feriehus kan opfylde mange krav. Her er plads til både at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i det feriehus, I falder for, og skab den ferie I drømmer om.

Når du er på jagt efter et feriehus til familiens næste ferie, er det meget vigtigt, at det feriehus, du bestemmer dig for, matcher så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

At finde dit feriehus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være på jagt efter samme feriehus som dig. Derfor: Få overstået bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil få det største, samlede udvalg af billige feriehuse. Der er to ting, der er afgørende for, hvor mange feriehuse du vil få at vælge imellem. Først og fremmest er ankomstdatoen meget vigtig. I sommerferien og skolernes andre ferieperioder er der meget høj efterspørgsel, hvilket giver høje priser.

Uanset hvilket feriehus du beslutter dig for at leje, kan du glæde dig over udsigten til, at hele familien kommer af sted på en ferie til en meget lav pris. ”Hvad, der er sparet, er tjent”, som et gammelt ordsprog siger - og i dette tilfælde kan besparelsen jo passende gå til endnu flere dejlige oplevelser og til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Det hører til de sjældne undtagelser, at du kan finde et feriehus til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil helt automatisk få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Naturligvis kan du være heldig at finde et feriehus til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til sjældenhederne.

I nogle ferieområder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store feriehuse med f.eks. eget aktivitetsrum. Disse feriehuse hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der typisk kun være et mindre antal billige feriehuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige feriehuse, du i første omgang bliver præsenteret for, råder vi til, at du søger i et større område. På den måde kommer der flere feriehuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vejle er langt fra fænomenet masseturisme og er det ideelle sted for kvalitetstid med familien.

I Givskud Zoo kan du og din familie tage på safari uden at skulle tage til Afrika.

Nyd det regionale køkken med sine særlige kendetegn, som især afspejles i de lækre fiskeretter.

Regionens forskellige markeder giver markedselskere mulighed for at nyde det forskellige udvalg af varer og giver samtidig et indblik i indbyggernes liv.

Morgenmad ved solopgang på terrassen ved sommerhuset tilbyder en start på feriedagen, som kun besøgende kan ønske sig.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit feriehus til den laveste pris her på domænet. Som kunde hos os kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af feriehuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 8 sommerhuse