Emne nr.: 090-04115
Emne nr.: 090-04115

Uanset hvilken feriebolig, I ender med at booke, kan I glæde jer til en skøn ferie med familien eller vennerne. Gør jer nogle overvejelser på forhånd om, hvor I gerne vil hen, hvad I gerne vil opleve, og hvad der skal til for at opfylde jeres feriedrømme. Når I har booket en feriebolig og planlagt aktiviteterne for ferien, er der kun tilbage at glæde jer til I skal afsted.

I din jagt på en feriebolig er det vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, skal du vide, at du er i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af ferieboliger.

Når du har fundet din feriebolig, er det afgørende, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt over nettet og varer kun et øjeblik. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at hele familien skal af sted på en herlig ferie.

Her på portalen kan du til hver en tid få overblikket over det største udvalg af de billige ferieboliger, det er muligt at leje i øjeblikket.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en herlig ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de ferieoplevelser, Als byder på. Og selvfølgelig også til at forkæle jer selv i ekstra grad.

Du vil altid få flest billige ferieboliger at vælge mellem, når den ønskede ankomstdato falder uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Det sker af og til, at en feriebolig pludselig bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

I nogle områder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med f.eks. eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der i reglen kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil give en større mængde af billige ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Als er en del af Sønderborg kommune og er et attraktivt feriemål for hele familien.

Sønderborg Racing Center i Augustenborg byder både begyndere og øvede på nogle underholdende timer på gokartbanen.

Når vejret er dårligt, kan det skønt at gå i biografen som lidt variation. Der vises mange forskellige film i biografen.

En ferie i de koldere måneder betyder ikke, at I ikke har mulighed for at bade. I Gråsten ligger der et tropisk badeland med store og små rutsjebaner. Flere bassiner sørger for, at både store og små kan more sig.

I oplevelsesparken Universe kan store og små have det sjovt og lære, at naturvidenskab ikke behøver at bestå af kedelige formler, men også er håndgribeligt i hverdagen. I bør bestemt planlægge en tur til parken i Nordborg under jeres familieferie på Als.

Øen har adskillige cykelstier, der snor sig blidt mellem bakkerne. Indimellem kan feriegæsterne altid nyde udsigten over Østersøen.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil altid være omfattet af den, når du booker din feriebolig hos os.

Såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 205 sommerhuse