Emne nr.: 090-29967

Det er altid dejligt at have noget at se frem til. Book en feriebolig til ferien i dag og brug tiden frem til I skal afsted på at undersøge, hvad I kan glæde jer til i det ferieområde, I har udset jer. Der er med garanti spændende oplevelser inden for kultur og natur, der venter.

Din søgning efter ”billig ferie østjylland” har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger. Det giver dig den fordel, at du får overblik over mulighederne uden at skulle rundt på et væld af forskellige hjemmesider. På den måde sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde præcis den feriebolig, der imødekommer familiens krav.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal forme rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen klaret. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Intet andet sted er der så mange ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig ferie østjylland” lige kommet et stort skridt videre. Vælg den feriebolig du foretrækker; det er nemt og ligetil både at finde og booke en feriebolig.

Når du har fundet og lejet den feriebolig, der imødekommer dine behov, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres næste ferie. Glæd jer til at komme af sted - og naturligvis til at have ekstra overskud til oplevelser og til at forkæle jer selv.

Det hører til de sjældne undtagelser, at du kan finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil helt automatisk få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Naturligvis kan du være heldig at finde en feriebolig til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til sjældenhederne.

For det andet har det ferieområde, du beslutter dig for, betydning for, hvor mange billige ferieboliger det vil være muligt at vælge mellem. I områder, hvor den gennemsnitlige pris hører til i den høje ende (f.eks. områder hvor der er en høj andel af luksushuse), vil der være færre ferieboliger, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Østjylland byder på afvekslende feriedage med både afslappende dage ved vandet og besøg i områdets byer.

Fårup sø er et godt alternativ til kysten. Rundt om søen er der cykel- og vandrestier, der fører gennem den smukke natur. I kan leje vandcykler og robåde til en tur over søen.

Aarhus er en charmerende by med en stemning af studiebyer. Et særligt højdepunkt er Regnbuen på toppen af Aros kunstmuseum, der tilbyder en helt unik udsigt over Aarhus.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Den Gamle By i Aarhus tager jer med tilbage i tiden. De gamle forretningslokaler er opført med mange detaljer, Apotokerhaven dufter og børnene får lov til at deltage i lege fra gamle dage.

Marselisborgskov ligger i hjertet af Aarhus. I de smukke grønne omgivelser tiltrækker forlystelsesparken Tivoli Friheden både små og store besøgende med sine forlystelser.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer en feriebolig gennem os.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til den feriebolig, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2.297 sommerhuse