Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
Vælg mellem 2.541 sommerhuse Destinationer under Sjælland
Sjælland_Depositphotos_649065150_S

På Sjælland venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, så du kan godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden.

Her kan du læse mere om de mest populære ferieområder På Sjælland:

Gilleleje er et dejligt og meget populært område, hvor du kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er dejlige, børnevenlige sandstrande, et charmerende bymiljø og en levende havn. Tag veterantoget igennem det flotte landskab, tag til riddermarked og meget mere.

Hornbæk er et populært område i det naturskønne Nordsjælland, hvor du finder en række skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig og meget børnevenlig strand, en strandlegeplads, masser af butikker og en livlig havn med spændende begivenheder hver sommer.

Karrebæksminde er et naturskønt og populært område med knap 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste og mest børnevenlige på Sydsjælland. Gavnø Slot byder indenfor til eventyrlige oplevelser for hele familien. I kan tage på en afslappende sejltur på fjorden og fiske efter faldfisk, krabber og rejer sammen med børnene.

Rørvig i Odsherred er et roligt område i flotte omgivelser og mere end 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig og er en af de bedste på Sjælland. Fra molen i havnen kan I fange krabber, det er en meget populær aktivitet. I Nykøbing Sjælland er der et stort udvalg af butikker, og Sommerland Sjælland byder på sjove og hyggelige oplevelser for hele familien.

København: Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved hovedstaden. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.

I Dyrehaven nord for København ligger verdens ældste forlystelsespark Bakken. Selvom den er gammel, sker der hele tiden noget nyt, så Bakken stadig er en af de allersjoveste forlystelsesparker i Danmark. Året rundt. Der er altid gratis entré.

Vælg mellem 2.541 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 november
omgivelserne er meget smukke med en fantastisk udsigt over Storebæltsbroen
Næsby Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Fint lille sommerhusområde, som jeg husker det fra min barndom.
Bjerge
7 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Fik ikke rigtig set hvad der var i området. Dog kørte vi til stranden den sidste eftermiddag.
Udsholt
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Vi elsker vand, så derfor var det perfekte for os.
Strøby Egede
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Lige på kanten af naturen. Tæt på indkøb, havn.
Orø

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler