Glæd jer til at holde ferie tæt ved de dejlige strande, der findes langs Musholm Bugt. I Slagelse venter rigtig gode muligheder for shopping i gågader og indkøbscentre - og så kan I også få et kig ind i vikingernes spændende verden.
Vælg mellem 213 sommerhuse Destinationer under Slagelse
Arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende i Slagelse på en 955 m² stort naturgrund, ca. 200 m fra en god badestrand ved Kelstrup.
Arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende i Slagelse på en 955 m² stort naturgrund, ca. 200 m fra en god badestrand ved Kelstrup. Huset ligger i et roligt sommerhusområde, som indbyder til lange gåture ved vandet, smuk solnedgang og flot udsigt over Storebælt. Emne nr. 090-37158

Slagelse er en af Danmarks ældste byer og er en spændende og driftig handelsby med rigtig fine muligheder for shopping i gågader og indkøbscentre. Områdets sommerhuse ligger i naturskønne omgivelser tæt ved vandet, lige ud til Musholm Bugt.

Stranden ved Drøsselbjerg er stenet, og ligger ved foden af høje skrænter. Vandet bliver ret hurtigt dybt. Når det er jagt på flotte sten eller kystfiskeri der står på programmet, er forholdene derfor perfekte.

Hvis man i stedet ønsker sig en hyggelig dag på stranden sammen med børnene, er områdets øvrige strande et bedre valg.

På halvøen Reersø finder I en dejlig sandstrand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene på en varm sommerdag.

Kongsmark Strand består for det meste af sand, men her findes dog enkelte sten. Hvis heldet er med jer kan I finde rav i strandkanten.

Stillinge Strand byder på det fineste sand I kan ønske jer. Forholdene ved den brede strand er rigtig fine for børnefamilier.

Den største seværdighed ved Slagelse er uden sammenligning Vikingeborgen Trelleborg, der er et spændende og levende museum. Her er nogle af bygningerne fra vikingetiden blevet genopført, bl.a. et af de typiske langhuse. Der bliver afholdt vikingefestival med marked, kamp og andre spændende ting en gang om året. Besøg Trelleborg og få et kig ind i vikingernes verden.

Vanløse Fiskesø og Gårdbutik ligger i naturskønne omgivelser på Vestsjælland. Søen egner sig til både nybegyndere og erfarne fiskere i alle aldre og har mange forskellige fiskepladser, fiskebro, tømmerflåde og lille ø. I gårdbutikken sælges jordbær, grøntsager og æg fra egen produktion samt brugskunst og blomster.

Besøg også PanzerMuseum East og oplev de mange spændende militærkøretøjer. Børnene kan også gå på skattejagt og prøve en forhindringsbane.

Leje af sommerhus Slagelse med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Slagelse med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Slagelse er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Slagelse nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Slagelse - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Slagelse. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Slagelse. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Slagelse hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Slagelse her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Slagelse, et feriehus Slagelse eller en feriebolig Slagelse er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Slagelse til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Slagelse nu!

Vælg mellem 213 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt roligt, med udsigt over markerne
Kongsmark
2 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2024 marts
Huset ligger bare helt perfekt. det tager ca 2 min at gå ned til stranden, hvor man kan gå helt til Kongsmark/Frølunde Fed. Det er bare perfekt når man har hund med
Næsby Strand
7 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Roligt, flot udsigt, meget tæt på vandet. I gå afstand til iskiosk og købmand
Stillinge Strand
3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Dejlig udsigt
Bildsø Strand
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fint sted om vinteren
Stillinge Strand

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S