Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved København. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.
Vælg mellem 16 sommerhuse
Nyhavn

København er et meget populært udflugtsmål, men der findes ingen sommerhuse inde i byen. De nærmeste sommerhuse findes ved Ishøj, Karlslunde og Solrød Strand; det er dem du kan se når du klikker på knappen ovenfor.

Da der ikke er så mange kan det imidlertid være svært at finde det helt rigtige sommerhus i den periode man ønsker sig. Løsningen for dem først og fremmest ønsker ferieoplevelser i København er derfor oftest at kigge på de ferieområder der ligger lidt længere væk.

Der er rigtig gode vejforbindelser mellem København og disse ferieområder, så den tid der skal bruges på kørsel er til at overskue. Til gengæld får I faktisk det bedste af to verdener:

  • Alle oplevelserne og aktiviteterne i København
  • Dejlige strande og flot natur omkring sommerhuset

Spændende ferieoplevelser i København:

Tivoli, den historiske forlystelsespark beliggende i hjertet af København, blev grundlagt i 1843 og er en af de ældste af sin slags i verden. Tivoli byder på en unik blanding af klassiske og moderne forlystelser, omgivet af malerisk anlagte haver. Udover forlystelserne byder parken også på et bredt udvalg af spisesteder og kulturelle forestillinger. Tivolis charmerende atmosfære og hyppige sæsonbetonede begivenheder gør parken til et populært besøgsmål året rundt.

Få 5% rabat på entré til Tivoli, turpas og parkering: www.tivoli.dk/en/login/felineholidays (reklame) - password: FH24

Få alle sanser i brug og udfordre hinanden gennem sjove aktiviteter og spændende eksperimenter hos Experimentarium, i Hellerup.

Ved Halmtorvet på Vesterbro finder I Fotografisk Center, med spændende udstillinger og et digitalt værksted.

I forbindelse med Rødovregaard i den gamle stationsby, Rødovre, ligger Heerup Museum. Her kan I opleve de mange malerier, tegninger, grafiske værker og skulpturer fra museets samling af Heerup værker.

Cirkusmuseet kan I bl.a. se kostumer og rekvisitter, prøve at jonglere sammen med en professionel cirkusartist, se sjove forestilinger og meget mere.

Cycling Copenhagen er begejstrede for København - cyklernes by. De inviterer dig på en unik cykeltur gennem byen, hvor du kan få indblik i den danske cykelkultur, dansk design og essensen af København. Københavnere bevæger sig rundt i deres elskede by på cykel. Den bedste måde at opleve København på er nemlig uden tvivl på cykel, og det er netop, hvad Cycling Copenhagen tilbyder. Deltag i en af deres guidede ture og oplev den danske hovedstad som en indfødt.

Med en GoBoat kan du opleve København fra vandet. Oplev friheden ved at være din egen kaptajn og tag på en hyggelig sejltur med familien eller vennerne. Bådene er drevet af stille elmotorer, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg. Læs mere og lej en GoBoat her!

Sommerhusområder omkring København:

Strøby og Strøby Egede (se sommerhuse i Strøby) i den sydlige del af Køge Bugt er det område der ligger tættest på København. Se sommerhuse ved Køge Bugt.

Nordsjælland ligger lidt længere væk, men til gengæld er antallet af sommerhuse langt større. Se sommerhuse i Nordsjælland.

Ved kysterne på begge sider af Roskilde Fjord finder du en række skønt beliggende sommerhuse.

Kulhuse er beliggende på kanten mellem Roskilde Fjord og Isefjord, og her er også flere dejlige sommerhuse at vælge imellem. Se sommerhuse i Kulhuse.

Syd for Kulhuse, på den østlige side af Isefjord, kan du vælge mellem sommerhuse ved Jægerspris Bugt, Kirke Hyllinge og Skibby.

Vælg mellem 16 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Meget ucharmerende lige omkring grunden, men der er gåafstand til fin natur og en hyggelig haveforening
Ejby/Vallensbæk Strand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Huset ligger i et boligområde, men der er en rigtig god lang strand og gode badeforhold
Solrød Strand
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Det lignede desværre ikke billederne, så vi havde forventet noget andet/bedre. Det var tilgroet og en del ukrudt, så lidt skuffende at komme til.
Hvidovre
7 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 april
Det lignede et container område
Dragør

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S