Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved København. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.
Vælg mellem 15 sommerhuse
Ferielejlighed til 5 personer i 2 plan beliggende i enden af en rækkehusbebyggelse i Københavns forstad Brøndby Strand, tæt på flot natur, badestrand samt stoppested for S-tog.
Ferielejlighed til 5 personer i 2 plan beliggende i enden af en rækkehusbebyggelse i Københavns forstad Brøndby Strand, tæt på flot natur, badestrand samt stoppested for S-tog. Rådhus pladsen ligger kun i 15 minutters afstand. I nærheden ligger flere golfklubber samt mange gode restauranter. Emne nr. 121-92-8352

København er et meget populært udflugtsmål, men der findes ingen sommerhuse inde i byen. De nærmeste sommerhuse findes ved Ishøj, Karlslunde og Solrød Strand; det er dem du kan se når du klikker på knappen ovenfor.

Da der ikke er så mange kan det imidlertid være svært at finde det helt rigtige sommerhus i den periode man ønsker sig. Løsningen for dem først og fremmest ønsker ferieoplevelser i København er derfor oftest at kigge på de ferieområder der ligger lidt længere væk.

Der er rigtig gode vejforbindelser mellem København og disse ferieområder, så den tid der skal bruges på kørsel er til at overskue. Til gengæld får I faktisk det bedste af to verdener:

  • Alle oplevelserne og aktiviteterne i København
  • Dejlige strande og flot natur omkring sommerhuset

Spændende ferieoplevelser i København:

Få alle sanser i brug og udfordre hinanden gennem sjove aktiviteter og spændende eksperimenter hos Experimentarium, i Hellerup.

Ved Halmtorvet på Vesterbro finder I Fotografisk Center, med spændende udstillinger og et digitalt værksted.

I forbindelse med Rødovregaard i den gamle stationsby, Rødovre, ligger Heerup Museum. Her kan I opleve de mange malerier, tegninger, grafiske værker og skulpturer fra museets samling af Heerup værker.

Cirkusmuseet kan I bl.a. se kostumer og rekvisitter, prøve at jonglere sammen med en professionel cirkusartist, se sjove forestilinger og meget mere.

Sommerhusområder omkring København:

Strøby og Strøby Egede (se sommerhuse i Strøby) i den sydlige del af Køge Bugt er det område der ligger tættest på København. Se sommerhuse ved Køge Bugt.

Nordsjælland ligger lidt længere væk, men til gengæld er antallet af sommerhuse langt større. Se sommerhuse i Nordsjælland.

Ved kysterne på begge sider af Roskilde Fjord finder du en række skønt beliggende sommerhuse.

Kulhuse er beliggende på kanten mellem Roskilde Fjord og Isefjord, og her er også flere dejlige sommerhuse at vælge imellem. Se sommerhuse i Kulhuse.

Syd for Kulhuse, på den østlige side af Isefjord, kan du vælge mellem sommerhuse ved Jægerspris Bugt, Kirke Hyllinge og Skibby.

Leje af sommerhus København med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus København med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning København er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus København nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse København - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus København. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie København. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus København hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus København her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus København, et feriehus København eller en feriebolig København er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie København til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus København nu!

Vælg mellem 15 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Huset ligger i et boligområde, men der er en rigtig god lang strand og gode badeforhold
Solrød Strand
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Det lignede desværre ikke billederne, så vi havde forventet noget andet/bedre. Det var tilgroet og en del ukrudt, så lidt skuffende at komme til.
Hvidovre
7 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 april
Det lignede et container område
Dragør

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S