Vælg mellem en række skønne sommerhuse i området omkring Roskilde, og glæd jer skønne ferieoplevelser sammen med børnene. Kig ind i byens flotte domkirke, oplev Danmarks fjerne fortid i Sagnlandet Lejre og tag på sejltur med vikingeskibe.
Vælg mellem 123 sommerhuse
Roskilde_Depositphotos_454033394_S

Sommerhus Roskilde og omegn

Med sin centrale beliggenhed på Sjælland er Roskilde et rigtig godt udgangspunkt for skønne ferieoplevelser for hele familien. Sommerhusområderne ved Roskilde ligger nogle kilometer vest for selve byen.

De fleste af dem ligger ved Ejby, Kyndeløse og Vellerup Strand ved den sydlige del af Isefjord. Hertil kommer et mindre antal sommerhuse ved Gershøj, Lyndby og Gevninge, som alle er beliggende ved Roskilde Fjord.

Der venter oplevelser i stribevis i og omkring Roskilde. Byens største attraktion er uden sammenligning den imponerende domkirke, hvis tårne hæver sig højt over byens tage. Den er opført i gotisk stil i den tidlige middelalder, og de fleste af de konger og dronninger, som gennem tiden har regeret Danmark, er begravet her. Domkirken er et af de få steder i Danmark, som er optaget på UNESCO’s eksklusive liste over verdens kulturelle arv; et besøg i den flotte kirke er næsten ikke til at komme uden om når I er i området.

Lige uden for Roskilde handler det om en endnu fjernere fortid. Sagnlandet Lejre er nemlig et enestående smukt og spændende udflugtsmål med huse og miljøer fra stenalder, jernalder og vikingetid. Oplev bl.a. arbejdende værksteder og gamle husdyrracer. Glæd jer til nogle hyggelige og afslappende timer sammen med børnene. Rammer sulten, kan I slentre over parkeringspladsen til Restaurant Herthadalen. Traditionen tro holder de åbent til sommerrestaurant, hvor frokosten kan nydes på terrassen med udsigt til skov og sø. Læs mere & bestil bord via: herthadalen.dk

Vikingeskibsmuseet, som I finder i Roskilde, lige ud til fjorden, er afgjort også et besøg værd. Her kan I se flere originale vikingeskibe, som er fundet og udgravet i området i 1960’erne. Børnene vil dog nok synes at det er sjovere at være nede ved vandet, hvor I kan se rekonstruktioner af nogle af de skibe, der er udstillet på museet. I sommerhalvåret er der mulighed for at komme på sejltur på fjorden.

Willumsens Museum i Frederikssund er et spændende bekendtskab for både store og små. Se mere om museet her

Er I på tur i det skønne Hornsherred, var det måske en ide at lægge vejen forbi Dukke og legetøjsmuseet i Skuldelev. Vi har vist nok Danmarks største privatejet samling af legetøj.

Leje af sommerhus Roskilde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Roskilde med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Roskilde har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Roskilde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Roskilde - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Roskilde. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Roskilde. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Roskilde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Roskilde her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Roskilde, et feriehus Roskilde eller en feriebolig Roskilde er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Roskilde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Roskilde nu!

Vælg mellem 123 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Ret dårlig badestrand, og der var meget lavvandet og mudret bund mindst 200 meter ud.
St. Havelse Strand
5 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Fantastisk natur og beliggenhed
St. Havelse Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 marts
Naturen i området er god. Der er mulighed for at gå nogle gode ture, selvom stranden kan være lidt hård for benene pga. sten.
St. Havelse Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejligt roligt område. Indkøb ca 10 min kørsel derfra.
St. Havelse Strand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Det dejligste sted!
Skulderslev Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S