Køge Bugt byder velkommen til skønne og børnevenlige sandstrande. Oplev også de flotte bygninger i den ældste og meget charmerende del af Køge, og tag på shopping i byens mange butikker.
Vælg mellem 56 sommerhuse Destinationer under Køge Bugt

Køge Bugt strækker sig fra Brøndby i nord til Strøby Egede i syd. De fleste af sommerhusene i området er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved vandet i Strøby Egede.

Strøby Ladeplads Strand er en skøn og børnevenlig sandstrand, der er som skabt til en hyggelig udflugt på en varm sommerdag. Glæd jer til at lege og soppe i vandkanten sammen med børnene og til at nyde, at der slet ikke er noget som helst I skal nå.

De noget bredere og ligeledes meget børnevenlige sandstrande Køge Nordstrand og Køge Sydstrand er absolut også et besøg værd.

Køge er en gammel købstad med rødder, som strækker sig hele vejen tilbage til middelalderen. Rigtig mange af de flotte bygninger som igennem tiden er blevet opført i bindingsværk, lever stadig i bedste velgående i bybilledet. Blandt dem er Danmarks ældste bindingsværkshus, som ligger i Kirkestræde.

Oplev også den charmerende og historiske atmosfære i Nørregade og Vestergade samt på Brogade og på Køge Torv.

De mange specialbutikker i byens gader byder på rig mulighed for shopping og jagt på gode tilbud.

Kjøge Mini-By byder velkommen til det store overblik over byen, som den så ud omkring 1865. Alle husene er tro kopier af originalerne, i størrelsesforholdet 1:10. Læg vejen forbi, det er en sjov oplevelse for hele familien.

Vælg mellem 56 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Der er intet netværks signal i området.
Strøby Ladeplads Strand
1 voksen 0 børn 1 husdyr 8 overnatninger 2024 marts
Gode gåmuligheder, dog stenet strand
Strøby Ladeplads - Stevns
1 voksen 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 februar
Stille område tæt ved skov og strand og gode muligheder for gåture. Synes der var enormt meget skrald og affald der lå og flød på hovedgade og rundt omkring
Strøby Ladeplads - Stevns
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Vi elsker vand, så derfor var det perfekte for os.
Strøby Egede
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Huset ligger i et boligområde, men der er en rigtig god lang strand og gode badeforhold
Solrød Strand

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S