Et sommerhus Rømø til leje er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.477 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit sommerhus Rømø til leje her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Rømø til leje her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Rømø til leje hos Feline.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo før du begynder at lede efter et sommerhus Rømø til leje, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så væsentligt er det dog, at du samtidig forbedrer dine chancer for at booke dit foretrukne sommerhus Rømø til leje.

Tips til oplevelser i området

Rigtig skønt område.

Rømø er bare det bedste sted, skønt smuk og en masse at se og kan nemt få tiden til at gå på den lille ø. 10

God beliggenhed i skov og klitbakker. Ligger dejligt i læ.

Meget dejligt område .....husk gummistøvler nå man går ned til vandet.

Smukt område, med flot natur og ideelt for børnefamilier

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Rømø til leje, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rømø til leje til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Rømø til leje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

6 stjerner. Fik en usædvanlig god service i telefonen, da jeg skulle finde en bolig i nærheden af den, min søster havde lejet. Super Super!

Lynhurtig tilbagemelding også i weekenden :-) Jeg havde spørgsmål vedr. leje af sommerhus og sendte en mail søndag eftermiddag og i løbet at 1-2 timer fik jeg svar. Dejligt med hurtig respons. Huset er nu bestilt og vi glæder os til et dejligt ophold.

Super god service og gode sommerhuse. Har booket mange gange hos Feline og har været yderst tilfreds hver gang.

Vælg mellem 1.477 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet