Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 787 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit sommerhus Rømø privat weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Det er selvfølgelig op til dig hvor mange overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at arrangere helt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det hos os. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et dejligt sommerhus Rømø privat weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum tager 3 overnatninger i sommerhuset. Det har sin forklaring deri at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er nogen særlig forskel på prisen; det koster altså ikke ret mange kroner mere at få en overnatning mere. Det væsentligste er dog, at den ekstra nat vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, jeres ophold handler om.

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du booker et af dem gennem Feline får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Rømø privat weekend hos os.

Sådan får du flest muligt sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhus Rømø privat weekend RET TIL FLERTAL, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

Rømø er dejligt

Området var meget tilfredsstillende.

Især for familier med børn er det dejligt med legepladser og svømmehallen.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Rømø privat weekend du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rømø privat weekend til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Rømø privat weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God info og mails når man skal betale evt. i rater, høflighed når man ringer hvis man er i tvivl om noget.

Som sidste år - særdeles udmærket.

Har lejet ved Feline mange gange og det har altid været en super god oplevelse og en fornøjelse så nemt det går. Tak fordi I gør booking af sommerhus så overskueligt og nemt! Stort 5 tal fra os!

Sød betjening og meget viden. God service og hurtig.

Vælg mellem 787 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet