Et sommerhus Rømø privat til leje er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.435 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit sommerhus Rømø privat til leje her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Rømø privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus Rømø privat til leje hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er meget populært at holde ferie i et sommerhus Rømø privat til leje, og derfor er sommerhusene også særdeles eftertragtede.Jo tidligere du starter med at gå på udkig efter et sommerhus Rømø privat til leje til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine behov.

Brugervurderinger

Ridecenteret var rigtig god og selve øen er hyggelig, specielt hvis man godt kan lide stranden og er heldig med vejret.

der er dejligt på Rømø

God beliggenhed i skov og klitbakker. Ligger dejligt i læ.

Vældig hyggeligt. Gik mange dejlige ture i området.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Rømø privat til leje du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rømø privat til leje til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Rømø privat til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

6 stjerner. Fik en usædvanlig god service i telefonen, da jeg skulle finde en bolig i nærheden af den, min søster havde lejet. Super Super!

Lækker side og god service, mange forskellige dejlige emner.

Super oplevelse. Vi er netop hjemkommet efter en fantastisk ferie i Pistoia - Toscana. Bestilte gennem Feline, hvilket var både billigt og nemt. Havde absolut ingen vanskeligheder, og alt foregik efter bogen. Beskrivelsen levede op til stedet!

Vælg mellem 1.435 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet