Et sommerhus Rømø privat stort er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 93 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit sommerhus Rømø privat stort her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus Rømø privat stort hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus Rømø privat stort hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser

Især for familier med børn er det dejligt med legepladser og svømmehallen.

Rømø er bare det bedste sted, skønt smuk og en masse at se og kan nemt få tiden til at gå på den lille ø. 10

Fantastisk badestrand og naturskøn område, meget børnevenligt

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rømø privat stort til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Rømø privat stort, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtigt svar på forespørgsel.

Vi fik hurtigt kontakt med jer, ligesom alle svar kom hurtigt og fyldestgørende.

Hurtig og udsøgt måde at leje en feriebolig på. Nemt og overskueligt.

Vælg mellem 93 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet