Et sommerhus Rømø 20 personer er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 17 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit sommerhus Rømø 20 personer her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt sommerhus Rømø 20 personer hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Rømø 20 personer hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Det er vældig populært at holde årets sommerferie i et sommerhus Rømø 20 personer, og derfor er husene også særdeles eftertragtede.Jo før du går i gang med at lede efter et sommerhus Rømø 20 personer til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Tips til ferieoplevelser

Ridecenteret var rigtig god og selve øen er hyggelig, specielt hvis man godt kan lide stranden og er heldig med vejret.

Især for familier med børn er det dejligt med legepladser og svømmehallen.

Dejlig natur og masser man kan lave.

Skønt område i smuk natur.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rømø 20 personer til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Rømø 20 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super god service vi var ude i sidste øjeblik men ingen problem:)

Nemt, sikkert og overskueligt. Det er ekstremt nem at finde et godt feriehus med Feline. Og er der noget man er i tvivl om, så er det også en god oplevelse at få afklaret tvivlsspørgsmål telefonisk hos et serviceminded og venligt personale.

Lethedsgaranti :) Jeg har lejet et sommerhus... Stort plus det var meget let at pejle sig hen på hvad man gerne ville have uden alle unødvendige tilbud...

Vælg mellem 17 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet