Et sommerhus Rømø 15 personer er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 46 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit sommerhus Rømø 15 personer her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Rømø 15 personer her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus Rømø 15 personer hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus Rømø 15 personer, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så væsentligt er det, at du samtidig forbedrer dine muligheder for at leje dit foretrukne sommerhus Rømø 15 personer.

Tips til ferieoplevelser i området

Lækkert, stille og roligt område, med en lækker natur

Vældig hyggeligt. Gik mange dejlige ture i området.

Dejligt område Godt til gå og løbeture på denne årstid.

Dejlig natur og fint sted som udgangspunkt til ture, f.eks til Sylt og til grænsehandel, samt Ribe og Tønder.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Rømø 15 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rømø 15 personer til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Rømø 15 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Skulle ankomme senere end aftalt og fik en opringning , hvor alt blev forklaret og ingen problemer. Tak for denne service også, når man ikke er en ørn på nettet..

Nemt, sikkert og overskueligt. Det er ekstremt nem at finde et godt feriehus med Feline. Og er der noget man er i tvivl om, så er det også en god oplevelse at få afklaret tvivlsspørgsmål telefonisk hos et serviceminded og venligt personale.

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Suveræn betjening! Jeg vil varmt anbefale at booke via tele-kundeservice. Fik en rigtig sød medarbejder i røret, der både kunne svare på spørgsmål og samtidig lave lidt sjov medens man ventede! Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller ferie igennem Feline:)

Vælg mellem 46 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet