Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Rømø. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 1.433 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit sommerhus på Rømø her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus på Rømø her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus på Rømø hos Feline Holidays.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

Dejlig natur og historiske seværdigheder

godt muligheder for gå ture og indkøb

Rømø er bare dejlig

Meget dejligt område .....husk gummistøvler nå man går ned til vandet.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus på Rømø, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus på Rømø til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet indsættes direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus på Rømø, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget nemt, god rådgivning og hjælp. Alt forløb perfekt.

Kan varmt anbefales, der er altid styr på tingene. Jeg har flere gange lejet sommerhus gennem Feline, og har altid været godt tilfreds.

Ferie for familien. Der er mange valgmuligheder hos Feline.dk af feriehuse i forskellige prisklasser. Det var let for os både at finde og bestille et feriehus hos Feline.dk.

Vælg mellem 1.433 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet