Bøtø er et stort ferieområde som ligger langs den meget børnevenlige Marielyst strand. Området byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til en af de fineste og mest børnevenlige strande i Danmark og til et væld af skønne ferieoplevelser.
Vælg mellem 923 sommerhuse
Moderne sommerhus til 9 personer i Bøtø kun 100 m fra Danmarks bedste sandbadestrand.
Moderne sommerhus til 9 personer beliggende på naturgrund i Bøtø kun 100 m fra Danmarks bedste sandbadestrand. Til huset hører et dejligt åbent og overdækket terrasseareal og en stor udendørs strandvandsspa til 7 personer. Emne nr. 121-82-0293

Stranden er flere gange kåret som den bedste i Danmark, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Glæd jer til en super dejlig sandstrand med lavt, rent vand. Her kan I soppe og lege i vandkanten sammen med børnene, bygge sandslotte og bare nyde livet på en varm sommerdag, hvor solen skinner fra en skyfri, blå himmel.

Området er et af dem hvor der er nemmest adgang til shopping og aktiviteter. Butikkerne byder på et rigt udvalg af sko, tøj, brugskunst, smykker, ting til hjemmet og meget, meget mere. Du kan roligt sætte nogle timer af til at komme igennem det hele.

Skulle i blive trætte af at gå, er der råd for det det er kun et spørgsmål om hvor hurtigt I vil køre. Kom f.eks. rundt i Golf & Fun Park på en Segway, eller drøn af sted i gokarts i Marielyst Gokart og Paintball Center.

Alle der har hunden med på ferie kan glæde sig over, at der også venter skønne ferieoplevelser til familiens firbenede medlem. Læg vejen forbi Bøtø Hundeskov, hvor der findes forskellige redskaber til motion og leg. Hunden må gerne gå uden snor, men det forudsætter naturligvis at ejeren har kontrol over den.

I Eskilstrup nogle kilometer mod nord kan I få et spændende kig ind i tropernes dyreliv. Det foregår i Krokodille Zoo, som har verdens største samling af forskellige krokodiller og alligatorer. Her er også slanger, aber, papegøjer og andre dyr fra lande, der har et varmere klima end Danmark.

Middelaldercenteret i Nykøbing Falster byder på muligheden for at rejse 6 århundreder tilbage i tiden, til en dansk købstad som den så ud i 1400-tallet. Det er en både sjov og lærerig oplevelse for hele familien at se skibene i havnen, følge livet i værkstederne og se de drabelige ridderturneringer, som afholdes hvert år.

Leje af sommerhus Bøtø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Bøtø med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Bøtø har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Bøtø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bøtø - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Bøtø. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bøtø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Bøtø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bøtø her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Bøtø, et feriehus Bøtø eller en feriebolig Bøtø er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Bøtø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bøtø nu!

Vælg mellem 923 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Vi kender området meget godt og elsker stemningen der. Nærheden til vand, indkøb og "festivitas" er tilpas langt væk at det ikke generer og alligevel i gåafstand.
Marielyst
4 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
5 stjerner
Marielyst
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Haven kunne godt være mere lukket. Det var generende at naboerne kunne kikke direkte ind i stuen.
Marielyst
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
tæt på strand og by kunne ikke ønske bedere
Marielyst
2 voksne 3 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Marielyst er et dejligt område
Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster