Elkenøre ligger lige nord for Marielyst, og er et af de større ferieområder på Falster. Her kan I vælge mellem adskillige hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer en børnevenlig sandstrand og et sandt Eldoraldo af dejlige ferieoplevelser.
Vælg mellem 269 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 10 personer i Elkenøre kun få hundrede meter fra stranden.
Hyggeligt sommerhus til 10 personer beliggende i Elkenøre kun få hundrede meter fra en af Danmarks bedste badestrande. Huset har en dejlig overdækket terrasse, med mulighed for at slikke solskin eller tænde op i grillen og slappe af. Emne nr. 130-K11250

Elkenøre ligger ved den nordlige del af den lavvandede og meget børnevenlige Marielyst strand. Glæd jer til at hygge jer ved vandet sammen med børnene. Leg og sop sammen med dem i vandkanten, byg et sandslot, spil bold eller nyd livet af i en badering, som dovent vugger på vandet. Over jer skinner solen fra en skyfri himmel, og livet bliver simpelthen ikke meget bedre.

Elkenøre ligger tæt ved det sted, hvor verdens største samling af krokodiller og alligatorer lever; der er dog ingen risiko for at støde på dem i det fri. Derimod får I en spændende oplevelser hvis i besøger Krokodille Zoo. Her findes så mange forskellige arter af de skarptandede rovdyr at ingen andre zoologiske haver kan følge med.

I Nykøbing Falster venter ridderturneringer og rigtig mange andre spændende ting i Middelaldercenteret. Tag 600 år tilbage i tiden og oplev livet i en dansk købstad, som det så ud dengang. I havnen er der forskellige skibe, og langs byens gader ligger håndværkerværksteder og huse. Ind imellem er der selvfølgelig også plads til de husdyr, som var almindelige dengang.

Tættere på jeres sommerhus finder i Marielyst og de mange butikker der findes her. Gå på jagt efter sko, tøj, brugskunst og rigtig mange andre spændende ting her venter nogle hyggelige timers shopping.

Her finder I også et mylder af andre ferieoplevelser: Kør på Segway og spil minigolf, fodboldgolf og frisbeegolf, ræs af sted få centimeter over asfalten i hurtige gokarts og meget mere.

Leje af sommerhus Elkenøre med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Elkenøre med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Elkenøre har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Elkenøre nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Elkenøre - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Elkenøre. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Elkenøre. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Elkenøre hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Elkenøre her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Elkenøre, et feriehus Elkenøre eller en feriebolig Elkenøre er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Elkenøre til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Elkenøre nu!

Vælg mellem 269 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Området er fedt, og vi har været i det område en del gange før.
Marielyst
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Haven kunne godt være mere lukket. Det var generende at naboerne kunne kikke direkte ind i stuen.
Marielyst
20 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt område
Marielyst
14 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Dejligt område, god afstand til stranden. Men lidt længere fra byens centrum og lige ved siden af hovedvejen.
Marielyst
7 voksne 3 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Fint ved dette hus. Mange andre haver var oversvømmet.
Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster