Væggerløse ligger på den sydøstlige del af Falster og er det næststørste sommerhusområde på øen. Her finder I mere end 700 skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til en super børnevenlig sandstrand og masser af andre skønne ferieoplevelser: golf på mange måder, kørsel med Segways og gokarts, et besøg i Middelalderen, skønne gå- og cykelture og en førsteklasses hundeskov.
Vælg mellem 794 sommerhuse
Skønt sommerhus til 8 personer beliggende på en god naturgrund i Væggerløse.
Skønt sommerhus til 8 personer beliggende på en god naturgrund i Væggerløse. Her er der også tænkt på børnene i form af sandkasse og gyngestativ. Til de voksne er der et dejligt spabad og sauna. Emne nr. 090-37992

Stranden ved Væggerløse er en del af en ca. 10 kilometer lang sandstrand med lavt, roligt vand og flere revler. Den hører til blandt de absolut mest børnevenlige strande i hele Danmark. Her kan I bygge sandslotte, soppe, lege i vandet, samle skaller og meget mere. Glæd jer til nogle dejlige timer under den skinnende sol.

Væggerløse er gennem tiden vokset sammen med Marielyst, og derfor vil I få nem adgang til de mange shopping fristelser der venter i områdets mange, spændende butikker. Gå på tilbudsjagt efter sko, tøj, brugskunst og ting til hjemmet og meget andet godt.

I kan også hygge jer med tre forskellige slags golf, alt efter hvor gamle børnene er. Vælg mellem minigolf, frisbeegolf og fodboldgolf; det hele foregår i Golf & Fun Park. Tag også en tur rundt i området på Segways, det er en sjov oplevelse at køre på sådan en.

I Marielyst Gokart og Paintball Center kan alle børn og voksne med fart i blodet suse af sted på forskellige baner. Alt efter alder kan man køre almindelig gokart, børnegokart eller elbiler.

I Middelaldercenteret i Nykøbing Falster træder i 600 år tilbage i tiden. Kig ind i en dansk købstad omkring år 1400 og følg ”indbyggernes” daglige liv, ridderturneringer og mange andre sjove og spændende ting.

Området omkring Væggerløse er som skabt til cykel- og gåture. Der findes for eksempel en skøn sti til cyklister og gående på toppen af klitterne ved stranden. Udsigten ud over Østersøen er simpelthen mageløs, og bør absolut opleves.

Hvis I har hunden med på ferie skal den selvfølgelig ikke snydes for ferieoplevelser på første klasse. Smut en tur forbi Bøtø Hundeskov, hvor hunden må gå løst (såfremt ejeren har kontrol over den). Her venter masser af plads omkring jer og sjove redskaber der er skabt til motion og leg med hunden.

Leje af sommerhus Væggerløse med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Væggerløse med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Væggerløse på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Væggerløse nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Væggerløse - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Væggerløse. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Væggerløse. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Væggerløse hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Væggerløse her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Væggerløse, et feriehus Væggerløse eller en feriebolig Væggerløse er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Væggerløse til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Væggerløse nu!

Vælg mellem 794 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Dejlig tæt på indkøb
Marielyst
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
700 m til strand og 200m til dagligvareindkøb. Ingen større trafik i området.
Marielyst
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
For mange restauranter og for få butikker
Marielyst
18 voksne 4 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Roligt område, mange muligheder for gå - og cykelture. Tæt på strand og hu.
Marielyst
3 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Det er jo en smagssag. Beliggenheden var praktisk til vores formål med besøget.
Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster