Et sommerhus Als weekend er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 423 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit sommerhus Als weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Det er op til dig hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan det lade sig gøre at arrangere fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du utvivlsomt finde det hos Feline. Tag på weekend eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et skønt beliggende sommerhus Als weekend.

Det er dog vores anbefaling, at du mindst booker 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er nogen særlig forskel på prisen; det koster altså ikke ret mange kroner mere at få en overnatning mere. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra nat giver jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du booker et af dem gennem Feline får du altid flest huse at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets laveste pris på et sommerhus Als weekend hos Feline.

På denne måde får du flest muligt sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhus Als weekend RET TIL FLERTAL, og af den grund handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

god badestrand. roligt område

Der er både skov og vand alt efter hvad man har lyst til.. Man kan sagtens gå til stranden og bruge flere timer, på at kigge på sten eller bare gå rundt.

Danfoss universe er bestemt et besøg værd.

Stille område med kort afstand til herlig strand

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Als weekend du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Als weekend til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt og hurtig ekspedition! Rigtig god service!

Meget ukompliceret, nemt og brugervenligt.

God mulighed for fællesskab om valg af sommerhus. Da vi er flere familier på ferie sammen har det været fint let at kunne dele de udvalgte sommerhuse med hinanden.

Vælg mellem 423 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen