Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als uge 42. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 294 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit sommerhus Als uge 42 her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Als uge 42 her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig intet som helst at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen bureauer der tilbyder dit foretrukne sommerhus Als uge 42 til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er meget populært at holde sommerferie i et sommerhus Als uge 42, og derfor er sommerhusene også særdeles eftertragtede.Jo før du starter med at gå på jagt efter et sommerhus Als uge 42 til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Brugervurderinger

Lokaliteten var også skøn. Med gåafstand til vandet og smuk natur omkringliggende.

Stille og fredeligt

Als er et fint område med gode cykelmuligheder, og også for kultur (slot, Dybbøl Mølle m.m.). Heller ikke langt til Sønderborg for shopping.

Det var skønt med havudsigt.

Tæt på Danfoss Universe, der var vores primære mål.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Als uge 42 til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als uge 42, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt, sikkert og overskueligt. Det er ekstremt nem at finde et godt feriehus med Feline. Og er der noget man er i tvivl om, så er det også en god oplevelse at få afklaret tvivlsspørgsmål telefonisk hos et serviceminded og venligt personale.

God tilbagemelding på alle vores tvivlsspørgsmål.

En god oplevelse, når det hele virker! Meget nemt, hurtigt og gennemskueligt:)

Vælg mellem 294 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen