Et sommerhus Als pool er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 63 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit sommerhus Als pool her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus Als pool her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Als pool.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Als pool hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser

Als er et fint område med gode cykelmuligheder, og også for kultur (slot, Dybbøl Mølle m.m.). Heller ikke langt til Sønderborg for shopping.

Det var skønt med havudsigt.

Mange gode gåture. Gode badestrande ved Fynshav og Mommark

God plads til børn Dejlig natur Dejlig strand Hyggeligt bymiljø Korte afstande til serværdigheder

Danfoss universe er bestemt et besøg værd.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Als pool, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Als pool til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God ferie til dig og dine.....så vælg Feline!!!! Meget fin hjemmeside som er nem at finde rundt i!!! Hurtig og nem booking. Vi ser frem til en dejlig ferie.

Kanon hjemmeside. Det er altid spændende når der kommer en nyhedsmail fra Feline, masser af gode tilbud, noget for enhver smag :-)

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen