Et sommerhus Als havudsigt er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 75 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit sommerhus Als havudsigt her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Als havudsigt her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at få alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Als havudsigt til en lavere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Tips til oplevelser i området

Tæt på Danfoss Universe, der var vores primære mål.

utrolig lækker strandpromenade til lystbådehavn

Sønderborg er en dejlig by med mange turistattraktioner - og ellers ligger Flensborg jo ikke langt væk. Super god gågade med mange gode shopping-tilbud.

mange dejlige steder for lange gåture (stier er markeret)

Lækker beliggenhed - tæt på strand, og i dejlig natur.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Als havudsigt du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Als havudsigt til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene vil blive indsat simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als havudsigt, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fantastisk. Rigtig nemt og super hyggeligt sommerhus. Vi har booket det samme sommerhus som sidste år...

Gode oplevelser, uden det store besvær. Har brugt Feline.dk flere gange og er aldrig blevet skuffet. Priserne har holdt og servicen har været ok.

Vupti... 2 min og en bekræftelse. Bestilte et påskeophold, som vi plejer gennem Feline og allerede efter 2 minutter er der en bekræftelse på vores booking. Nemmere kan det ikke være. Har kun rosende ord om dette site, hvor man kan bestille sin ferie både her i landet og udlandet uden problemer. Vores næste ophold skal findes i Rom.

Nemt og overskueligt, har også tidligere booket her igennem og har aldrig oplevet problemer.

Vælg mellem 75 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen