Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 21 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit sommerhus Als 20 personer her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Als 20 personer her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Als 20 personer.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Als 20 personer hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Skønt område, værd at tage forskellige veje ud og hjem når man skal over Kegnæs.

Sommerhusområdet er meget velholdt og hyggeligt. Tæt på stranden og gåture.

Masser af fine stier til ture med og uden hund.

god badestrand. roligt område

Danfoss universe er bestemt et besøg værd.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Als 20 personer hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Als 20 personer til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als 20 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig og god behandling. Flinke og venlige :-) Huset bestilt til veteranbiltur for 8 personer.

Kontakten med Feline er fin.

Første gang jeg prøver Feline. Og kan kun sige at det hele gik som smurt. Vil helt sikkert bruge dem igen.

Vælg mellem 21 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Poolhus på Als

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Als. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen