Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 71 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit sommerhus Als 12 personer her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Als 12 personer her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den laveste pris på et sommerhus Als 12 personer hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til oplevelser i området

Flot beliggenhed! Tæt på bymidte, skov og vand.

meget roligt! Smuk natur! Mange små veje (for cyklister) Små museer: Saabmuseum, Traktormuseum i Pøl

Sommerhusområdet er meget velholdt og hyggeligt. Tæt på stranden og gåture.

Masser af fine stier til ture med og uden hund.

Tæt på Danfoss Universe, der var vores primære mål.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Als 12 personer du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Als 12 personer til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als 12 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt, sikkert og overskueligt. Det er ekstremt nem at finde et godt feriehus med Feline. Og er der noget man er i tvivl om, så er det også en god oplevelse at få afklaret tvivlsspørgsmål telefonisk hos et serviceminded og venligt personale.

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

Nem booking. Har booket gennem Feline Holidays før, og også denne gang gik det nemt - overskuelig proces.

Vælg mellem 71 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Poolhus på Als

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Als. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen