Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 117 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit sommerhus Als 10 personer her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Als 10 personer hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget ekstra at få de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus Als 10 personer til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Det er meget populært at holde sommerferie i et sommerhus Als 10 personer, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo tidligere du går i gang med at lede efter et sommerhus Als 10 personer til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Tips til området

mange dejlige steder for lange gåture (stier er markeret)

Lækker beliggenhed - tæt på strand, og i dejlig natur.

Als er et fint område med gode cykelmuligheder, og også for kultur (slot, Dybbøl Mølle m.m.). Heller ikke langt til Sønderborg for shopping.

Det var skønt med havudsigt.

Mange gode gåture. Gode badestrande ved Fynshav og Mommark

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Als 10 personer hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Als 10 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als 10 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Kæmpe anbefaling. Det er efterhånden mange år siden jeg startede med at bruge Feline, og jeg har aldrig oplevet problemer. Ligetil og bedst af alt, til at stole på. Gennem Feline har min familie og jeg haft nogle superlækre sommerhuse i Jylland, dejlig beliggenhed og rigtigt behagelige feriehuse. Jeg kan kun anbefale Feline, og vil selv fortsætte med at bruge dem når jeg skal holde ferie i Danmark.

Storslået feriesite.

Overskuelig og forståelig hjemmeside.

Nem og overskuelig hjemmeside med lækre fotos.

Vælg mellem 117 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Poolhus på Als

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Als. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen