Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus på Langeland. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 650 sommerhuse Destinationer under Langeland
Privat udlejning af sommerhus på Langeland Emne nr.: 130-G10057
Emne nr. 130-G10057

Privat udlejning af sommerhus på Langeland - du får det største udvalg her på siden!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje på Langeland. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus på Langeland - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus på Langeland.

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Langeland hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan nemt finde de private sommerhuse til leje på Langeland som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje dit foretrukne sommerhus via os
 • Der er hundrede procent prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje på Langeland her

Privat sommerhusudlejning Langeland - gratis fordele for dig

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets billigste pris på et privat sommerhus på Langeland hos Feline Holidays.

Privat udlejning af sommerhus på Langeland - Sådan får du de fleste private sommerhuse til leje på Langeland at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et privat sommerhus på Langeland, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Nok så væsentligt er det dog, at du samtidig forbedrer dine muligheder for at booke dit foretrukne privat sommerhus på Langeland.

Tips til dejlige ferieoplevelser

Meget flot natur og strande, vældig god beliggenhed til cykelture.

Dejligt naturområde med masser af dyreliv. God badestrand tæt ved huset. Et stille område perfekt til afslapning og afstressning.

Skøn ø. Fantastisk natur både i syd og nord. Tranekær slotshave kan virkelig anbefales.

Privat sommerhusudlejning Langeland med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Langeland hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus på Langeland til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje på Langeland her

Privat udlejning af sommerhus på Langeland - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus på Langeland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super nem bestilling. Fandt via Google - super pris - og hurtigt at gennemføre via online.

Ingen problemer hos Feline.

Hjemmesiden nem og lige til at gå til,- Fandt det jeg søgte og bookede uden problemer. Nu glæder vi os til ferien i Skagen.

Vælg mellem 650 sommerhuse

Andre artikler om Langeland

 • Sommerhus Langeland

  Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
  Langeland_Depositphotos_5846785_S
 • Sommerhus Rudkøbing uge 30

  Et sommerhus Rudkøbing uge 30 er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et af de mest populære ferieområder i Danmark.
  Sommerhus Rudkøbing uge 30 Emne nr.: 130-G10907

Andre artikler