Emne nr.: 130-G10305
Emne nr.: 130-G10305

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens krav. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på jagt efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

I kan med garanti glæde jer til alle tiders ferie i jeres foretrukne sommerhus i uge 29. Glæd jer til at slippe tøjlerne i den hektiske hverdag, til at slippe væk hjemmefra og til, at der bliver masser af tid til hinanden og til skønne, fælles ferieoplevelser.

Her på portalen finder du altid det største udvalg af sommerhuse til uge 29. Det er en fordel for dig, fordi du herved får de bedste muligheder for at få opfyldt de ønsker og krav, du har til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det højeste punkt på Langeland er det 46 meter høje Skøvlebjerg.

Om sommeren er havnen i den lille by Bagenkop længst syd på Langeland et yndet samlingspunkt for både øens faste beboere og feriegæster.

På Sydlangeland går hele fem forskellige vandreruter gennem et naturbeskyttet område med et meget varieret dyre- og planteliv. Ruterne har forskellig længde, fra 1 til 5 km, så familien kan vælge den, der passer dem bedst.

Midt på Langeland ligger den noget overset lille by Tullebølle. Byen har de smukkeste kulørte gavlhuse og smalle gader, hvor man næsten får følelsen af at gå blandt dukkehuse.

De talrige små bebyggelser og havnebyer på Langeland med traditionelle træhuse, både og brostensbelagte stræder emmer af historie og indbyder til et besøg.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 226 sommerhuse