Emne nr.: 130-G10181
Emne nr.: 130-G10181

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav, er det væsentligt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Skal I fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? Gør lidt ekstra ud af opholdet, og lej et sommerhus med havudsigt. Der findes intet så godt som at have pyntet bordet og lavet lækker mad, når det er med den smukke natur og det bølgende hav som kulisse.

Her på siden er det på ingen måde nogen udfordring at finde det sommerhus med havudsigt, der matcher jeres behov. Vi har nemlig altid det største udvalg, og derfor kan vi på et øjeblik give dig overblikket over de forskellige sommerhuse med havudsigt, du kan vælge mellem. Lige så nemt det er finde dit sommerhus, lige så nemt er det at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Spodsbjerg er et naturskønt og familievenligt rejsemål ved østkysten af øen Langeland.

De attraktive strande er ikke kun ideelle til svømning, men også til lange gåture på stranden, ren afslapning eller populære sportsgrene som f.eks. dykning, windsurfing eller fiskeri.

Kystlinjen ved Spodsbjerg er 150 km lang og fortryller med sine vidunderlige sandstrande, herunder også en fredfyldt badestrand.

Her kan hele familien tilbringe tiden ved det skønne hav, bygge sandslotte, nyde solen og glæde sig over den fantastiske udsigt.

Områdets fantastiske skovområder er perfekte til lange gåture sammen med familien og en afslappende stund i naturen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på siden. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 38 sommerhuse