Vælger I at holde familieferien ved Hou Strand, er I tæt på børnevenlige badestrande og skove, hvor I nemt møder rådyr. De rolige og naturskønne omgivelser indbyder til trave- og cykelture, og fra den yderste spids af øen er der en enestående udsigt over Storebæltsbroen, Fyns kyster og Sjælland. Hou Strand er et godt udgangspunkt for at udforske øens spændende seværdigheder og aktiviteter.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Hou Strand Emne nr. 130-G10400
Emne nr. 130-G10400

Hou Strand er sammen med Nordstranden Langelands mest foretrukne badestrande. Sandstrandene er overskuelige og børnevenlige med fint sand og rent, roligt vand, og så er der p-pladser og toiletter lige i nærheden. Stranden er også velegnet til windsurfing. Prøv selv kræfter med sporten eller nyd synet, mens I slapper af inde på stranden. Børnene vil elske at lege og sætte drager op her. På vestsiden af Hov ligger den 14 m høje Frankeklint, og på begge sider af spidsen knejser de flotte fyrtårne. Nyd synet af havet – og helt optimalt er det at opleve en solnedgang herfra. Området er kendetegnet af gamle 3-længede gårde, bindingsværkshuse og plantagen med de hyggelige sortmalede sommerhuse, der er mere end 100 år gamle.

Skovene Øster- og Vester Prisskov samt Øster- og Vester Stigtehave ligger mellem Hov og Lohals. Følger I de afmærkede ruter, kommer I forbi mange historiske steder. Bl.a. rester af volde og terrasser fra jernalderen.

Langeland kan tilbyde et overflødighedshorn af naturoplevelser. På Rideskolen Lohalsgaarden kan børnene prøve en pony, og er I vant til heste, kan I opleve skov og strand på hesteryg. Dyk Sydfyn frister med oplevelser under vand på Øhavsstien samt sejlads i havkajak. Kys Frøen på Skovsgaard og få en dejlig dag i samvær med familien i naturens og eventyrenes tegn.

Langs hele kysten omkring Hov er der fine muligheder for familiens lystfiskere. Vil I gerne ud på havet og fiske, arrangeres der ture fra Lohals Havn. Vil familiens yngste med, vil I nok foretrække Spodsbjerg Lystfiskersø ved Tranekær.

Har I ikke tidligere stiftet bekendtskab med segways? Så har I chancen her. Hos Segway Langeland i Tranekær får I instruktion og mulighed for at køre på den store bane og tage med på arrangerede sight seeing ture rundt på øen.

Tranekær Slot ligger højt på en bakke med udsigt over den gamle bys idylliske bindingsværkshuse. I slotsparken er der spændende udstillinger af naturkunst, og den fredede slotsmølle fra 1846 er stadigt i drift, når vinden er rigtig til formålet. Her findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Tobaksladen, der blev brugt til at tørre tobaksblade under 2. verdenskrig, er smukt renoveret, og der er gratis adgang.

Blot 3 km syd for Hou Strand ligger Lohals. Den stemningsfyldte by har fine shopping muligheder og hyggelige spisesteder. Oplev atmosfæren i lystbådehavnen og fiskerihavnen. Snup færgen og ta’ cyklen med på en dagstur til Lundeborg. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes flere steder på øen, bl.a. på Lohals Camping.

Midt på øen ligger den 700 år gamle købstad Rudkøbing. Besøg den gamle bydel med brosten, bindingsværkshuse og den hyggelige skudehavn. Byen har også en lystbådehavn og en trafikhavn, så her er altid masser af skibe og liv at kigge på. I Rudkøbing finder I også Langelands Museum, der udstiller oldtidssamlinger af bl.a. våben, sølvmønter og sølvtøj.

I Bagenkop ligger det meget besøgte Koldkrigsmuseum Langelandsfortet. Her er det muligt at komme tæt på fortets fire 150 mm kanoner, gå ombord på den danske minestryger Askø eller kigge ned i cockpittet på et af de legendariske sovjetiskproducerede MiG-23 fly. Som det eneste sted i Skandinavien finder I her en hel sektion af den originale Berlinmur.

Er I så heldige at være på Langeland i slutningen af juli måned, bør I opleve Langelands Festivalen, der er et rigtigt familiearrangement med musik og aktiviteter for hele familien, og som hvert år trækker mere end 20.000 besøgende til øen.

Leje af sommerhus Hou Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Hou Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Hou Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Hou Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hou Strand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Hou Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hou Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Hou Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hou Strand her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Hou Strand, et feriehus Hou Strand eller en feriebolig Hou Strand er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Hou Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hou Strand nu!

Vælg mellem 19 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Stille og roligt område, med naturen tæt på. Dagligt så vi harer og rådyr. Der ca. 3 minutters gang til en dejlig sandstrand med det klareste vand.
Hou

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Langeland_Depositphotos_5846785_S