Humble ligger i den sydlige del af Langeland, 12 km nord for Bagenkop, i et idyllisk område med gamle bindingsværkshuse og stråtækte gårde. Her er hygge, fred og ro, et uforstyrret sommerhusområde med store grunde og masser af udenomsplads til leg. Med Humle som udgangspunkt er I tæt på vand og skov, fiskesteder og strandture, historiske seværdigheder samt trave- og cykelture i skøn natur.
Vælg mellem 218 sommerhuse
Spændende arkitekttegnet sommerhus til 8 personer, kun 550 m fra badestrand i Humble.
Spændende, arkitekttegner sommerhus til 8 personer, beliggende på en stor havegrund, kun 550 m fra pragtfuld badestrand i Humble. Ikke langt fra sommerhuset ligger en 18-hullers golfbane. Der er gode fiskemuligheder i området. Emne nr. 121-75-0050

I Humble finder I alle de nødvendige butikker, bl.a. supermarked, pizzeria og apotek samt et fint udvalg af specialbutikker med fødevarer, tøj, keramik og en grejbutik med alt inden for fiskeudstyr. Byen har også en bådudlejning, hvor der er mulighed for at leje forskellige typer af både og joller, så I kan begive jer ud på noget af Danmarks allerbedste fiskevand.

I byens nordlige udkant ligger Kong Humbles Grav, en kæmpestor langdysse fra yngre stenalder. Hvorfor graven ”kun” er ca. 4.000 år gammel, når Kong Humble skal have været konge over et rige i det danske område omkring år 300 e. Kr., er en uløst gåde.

I Stengade Skov, der ligger ud til Langelands Bælt blot et stenkast fra Tranekær Slot, vokser bøgen mange steder helt ud til kysten og spejler sin top i bølgen blå. Det er en særlig oplevelse at bevæge sig gennem Langelands rigdomme af naturskønne omgivelser, kuperet terræn og oldtidsminder på cykel eller til fods. Turen kan kombineres med et besøg på områdets dejlige strande. Her findes nemlig en af Danmarks bedste badestrande; Ristinge Strand med fint hvidt sand så langt øjet rækker – eller næsten 10 km. Stranden ligger kun et par kilometer til Humble. Man kan blandt andet komme dertil fra Hesselbjerg, hvor der også findes iskiosk, toiletter og badebro. De fleste steder er vandet meget lavt, og sammen med sandbunden, har det gjort stranden populær hos børnefamilier. Strækningen ved Bukkemose har også den fineste sandstrand og godt badevand. Stranden er ikke særlig kendt, så det er muligt at finde en uforstyrret plet til hygge i samvær med familien.

Ristinge Klint er et andet storslået område, både hvad angår geologi og flora. Den 30 m. høje klint udgør hele Ristinge halvøens sydside. Et stisystem gør det muligt at gå langs toppen af selve klinten og op til stendyssen på klintens højeste punkt. Herfra er der frit udsyn over det eventyrlige sydfynske øhav.

De morgenfriske har mulighed for at købe lidt af dagens fangst af fiskerne på Ristinge Havn. En lille hyggelig jollehavn, der oprindelig var hjemsted for bundgarnsfiskere og rusefiskere. I løbet af sommeren fanges "alt godt fra havet", som fjordrejer, ål, multer, havørreder og fladfisk.

Også i Bagenkop er der masser af liv på og omkring havnen, hvor fiskerne losser deres fangst i fiskerihavnen. Lystbådehavnen er også altid godt besøgt. På havnen findes restaurant, grillbar og iskiosk. Legepladsen og de tre nye petanque baner kan frit benyttes.

På Koldkrigsmuseet Langelandsfortet i Bagenkop kan I komme tæt på fortets fire 150 mm kanoner, gå ombord på den danske minestryger Askø eller kigge ned i cockpittet på et MiG-23 fly. Som det eneste sted i Skandinavien findes her en hel sektion af den originale Berlinmur.

Langelands sydspids er et enestående vidtstrakt område med store, åbne sletter, søer og moser, historiske skove og stejle klinter foruden de specielle ”hatbakker”, som kun findes på Langeland. Det er også her flokken på op mod 80 ”vilde” heste holder til året rundt uden indblanding fra mennesker.

Langeland har altid draget keramikere og andre kunstnere, og der er gallerier, butikker og åbne værksteder rigtig mange steder på øen.

I slutningen af juli måned afholdes Langelands Festivalen, der er et rigtigt familiearrangement med musik og aktiviteter for hele familien. Festivalen trækker hvert år mere end 20.000 gæster til øen.

Leje af sommerhus i Humble med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Humble med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Humble på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Humble nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Humble - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Humble. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Humble. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Humble hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Humble her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Humble, et feriehus i Humble eller en feriebolig i Humble er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Humble til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Humble nu!

Vælg mellem 218 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2024 juni
Huset ligger med den skønneste udsigt ud over vand og marker. Masser af vilde dyr at nyde synet af.
Bukkemose
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Dejligt område. Stille for det meste. Tæt på campingplads hvor der kunne spilles minigolf. Stranden absolut en af de bedste i Danmark.
Ristinge
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Fint natur område
Ristinge
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Stille og roligt område, pænt - men nok mere end 800 m. til vand, som i bruchuren.
Ristinge
6 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Dejligt område, men langt væk fra alting.
Vesteregn

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Langeland_Depositphotos_5846785_S