I Spodsbjerg venter en dejlig og meget børnevenlig strand og helt suveræne muligheder for lystfiskeri for hele familien. Naturen i området er rigtig flot - se de karakteristiske hatbakker og det rige fugleliv ved Løkkeby Enge. Gå ombord i en ubåd, kom tæt på spioner og mange andre spændende oplevelser på Koldkrigsmuseum Langelandsfortet.
Vælg mellem 105 sommerhuse
Lækkert kvalitetssommerhus til 6 personer tæt ved vandet i ferishusområdet Spodsbjerg.
Lækkert kvalitetssommerhus til 6 personer beliggende tæt ved vandet i feriehusområdet Spodsbjerg. Der er kun 2,1 km til Spodbjerg Lystbådehavn, 3,6 km til en put and take sø og 22 km til Langelands Golfklub. Emne nr. 130-G10508

Spodsbjerg er et fredeligt og hyggeligt ferieområde, der som det eneste ligger på den østlige side af Langeland. Der er flere strande i området; mest interessant er den skønne og børnevenlige badestrand, som ligger lige syd for Spodsbjerg. Her er bare skønt på en varm sommerdag hvor børnene leger og sopper i vandkanten, og I har alverdens tid til hinanden.

Mulighederne for lystfiskeri er helt i top. Ikke alene har I nem adgang til alt det kystfiskeri I kan ønske jer; I bor også lige ved siden af den meget store Spodsbjerg Lystfiskersø. Det er vældig hyggeligt at tage en tur til søen sammen med børnene, så det skulle I prøve. Skulle der være nogen af familiens medlemmer der har lyst til endnu mere fiskeri, er en omgang havfiskeri på Langelandsbæltet lige sagen.

Naturen omkring Spodsbjerg er som skabt til vandreture. Kystlandskabet er nemlig præget af et bælte af de såkaldte ”hatbakker”. Det er 10-20 meter høje bakker af grus, som blev dannet under den sidste istid. De har fået deres navn efter en moderigtig hat, som en kvindelig geolog på stedet bar i 1920’rne.

Læg også vejen forbi Løkkeby Enge – et naturskønt område som er hjemsted for rigtig mange vadefugle. Freden, roen og udsigten til det flotte landskab og de mange fugle er en både afslappende og hyggelig oplevelse.

På den sydlige del af Langeland venter et kig ind i den nære fortid på Koldkrigsmuseum Langelandsfortet. Gå ombord i en ubåd eller en minestryger, kom tæt på spioner, kig ind i cockpittet på et sovjetisk MIG jagerfly, og meget mere. Se mere her.

Leje af sommerhus Spodsbjerg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Spodsbjerg med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Spodsbjerg er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Spodsbjerg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Spodsbjerg - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Spodsbjerg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Spodsbjerg. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Spodsbjerg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Spodsbjerg her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Spodsbjerg, et feriehus Spodsbjerg eller en feriebolig Spodsbjerg er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie Spodsbjerg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Spodsbjerg nu!

Vælg mellem 105 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlig natur på Langeland
Spodsbjerg
9 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Vi var der uden for højsæsonen, så der foregik ikke så meget i området
Spodsbjerg
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Dejligt område. Fin strand og natur
Spodsbjerg
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Hyggelig lille by. Vandet ligger 5 min. gang fra huset. Du kan gå til den lokale købmand på 10 minutter. Der er en hyggelig havn med legeplads til børnene.
Spodsbjerg
3 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Rigtig fint og hyggeligt område med kort afstand til strand og en legeplads i Spodsbjerg. Hyggeligt sommerhusområde.
Spodsbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Langeland_Depositphotos_5846785_S