Ristinge byder velkommen til en 10 kilometer lang og super børnevenlig strand, som er en af de bedste i hele Danmark. Tag på udflugt for at se flokke af vilde heste. Se hvordan herskab og tjenestefolk levede før i tiden, og kom tæt på ubåde, kanoner og meget mere fra Den Kolde Krig.
Vælg mellem 90 sommerhuse
Stort sommerhus til 16 personer i Ristinge, med egen swimmingpool og sauna.
Direkte ved Langelands bedste badestrand i Ristinge, ligger dette sommerhus til 16 personer, med egen swimmingpool og sauna. Huset ligger på en meget stor klitgrund og har flere terrasser på ca. 60 m² i alt. Emne nr. 090-52094

Ristinge er et dejligt ferieområde i naturskønne omgivelser på den sydlige del af Langeland. Her findes en 10 kilometer lang badestrand som er en af de bedste i hele Danmark. Vandet er lavt og roligt, og derfor er stranden helt perfekt til familier. Leg, sop og pjask i den indbydende vandkant og nyd, at I har alverdens tid til at være sammen som en familie.

Fra toppen af den 30 meter høje Ristinge Klint er der en helt fantastisk udsigt ud over det sydlige Langeland og selvfølgelig også Det Sydfynske Øhav. Udsigten er mageløs, og skal simpelthen opleves.

Ved Klise Nor og ved Dovns Klint kan I se flokke af vilde heste, som løber frit omkring. De er nu ikke alene udsat for at glæde turisterne, men også for at afgræsse store arealer og derved skabe bedre forhold for fugle og andre dyr. Men det ændrer nu ikke ved at det er en sjov og hyggelig oplevelse at tage på udflugt sammen med børnene for at se hestene.

Herregården Skovsgård blev opført i midten af 1400-tallet, men lever stadig i bedste velgående. I dag er den et museum hvor I kan se, hvordan herskab og tjenestefolk levede og boede før i tiden.

Langelandsfortet, som under Den Kolde Krig var et vigtigt led i Danmarks forsvar, er nu omdannet til museum. Besøg stedet og se ubåde, kanoner, jagerfly og mange andre spændende ting. Læs mere her.

Privat sommerhusudlejning Ristinge - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Ristinge er i privat eje. Derfor kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus Ristinge. Når du vælger at leje sommerhus privat Ristinge hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service uanset hvor ferien går til igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Ristinge? Svaret er lige ud ad landevejen: Lej sommerhus privat Ristinge hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Ristinge
På dette web site finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse Ristinge. Feline tilbyder dig sommerhuse Ristinge fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget lettere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Ristinge på ét sted!

Leje af sommerhus Ristinge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Ristinge med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Ristinge på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Ristinge nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ristinge - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Ristinge. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Ristinge. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Ristinge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ristinge her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ristinge, et feriehus Ristinge eller en feriebolig Ristinge er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Ristinge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ristinge nu!

Vælg mellem 90 sommerhuse

Andre artikler om Ristinge

  • Privat sommerhusudlejning Ristinge

    Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Ristinge. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
    Privat sommerhusudlejning Ristinge Emne nr.: 130-G10057

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Lækkert træsommerhus til 8 personer beliggende i Bukkemose på Langeland.