Stoense er en dejlig landsby i den nordlige ende af Langeland. Bl.a. kendt for sine internationale koncerter i den fine middelalderkirke. Stranden ved Stoense er en dejlig, børnevenlig strand med sand, græs og lavt vand. Det ideelle sted at slappe af og nyde en dag med tid til familien, leg og hygge. Oplev Langelands mange attraktioner og skønne natur herfra.
Vælg mellem 36 sommerhuse
Godt 300 m fra badestranden i Stoense ligger dette sommerhus til 9 personer.
Godt 300 m fra badestranden i Stoense ligger dette sommerhus til 9 personer. Fra huset går der stier direkte ned til havet. Huset ligger ikke langt fra Rudkøbing med sine hyggelige gader og handelsliv. Emne nr. 090-28830

Naturen ved Stoense er ud over de dejlige strande og skove, præget af kuperet landskab, der er velegnet til cykel- og vandreture. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes bl.a. på Lohals Camping. Skovene Øster- og Vester Prisskov samt Øster- og Vester Stigtehave ligger mellem Hov og Lohals, og følger I de afmærkede ruter, kommer I forbi mange historiske steder. Gravhøje, jættestuer, langdysser og bronzealderhøje titter frem over alt og er en oplagt lejlighed til at fortælle børnene om øens – og Danmarks historie. Se den omfattende samling af oldtidsfund, våben, sølvmønter og sølvtøj helt frem til nutiden på Langelands Museum.

På Rideskolen Lohalsgaarden er der ponyture for børnene og ture til skov og strand for de mere øvede ryttere. Dyk Sydfyn frister med oplevelser under vand på Øhavsstien og ture i havkajak. Kys Frøen på Skovsgaard og få en dejlig dag i samvær med familien i naturens og eventyrenes tegn.

Blot 5 km nord for Stoense ligger den stemningsfyldte by Lohals med fine shopping muligheder og hyggelige spisesteder. Oplev den specielle atmosfære i lystbådehavnen og fiskerihavnen og besøg Safarimuseet med jagttrofæer fra alverdens lande.

Mange kunstnere har valgt at bosætte sig i det smukke og uforstyrrede område. Derfor kan gallerier og værksteder besøges overalt på øen. F.eks. Potteriet i et lille bindingsværkshus i Stoense. Her er der både pottemagerværksted og egen butik. Værkstedet er åbent for besøgende, så kig ind og se, hvordan de unikke produkter bliver til.

Lidt syd for Stoense ligger den smukke slotsby Tranekær. Slotsbyen er enestående i Danmark, da byen er bygget som et mini tysk fyrstendømme. Tranekær Gods er i dag et moderne land- og skovbrug, og hvert år sidst i juni åbnes slottet for guidede ture. Tobaksladen, der blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig, er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang.

Tranekær Slotsmølle er en hollandsk vindmølle fra 1846. Den står i dag med det oprindelige inventar og fortæller mølleriets historie på Langeland. På øen ses mange af de gamle vindmøller. Kunstinteresserede kan glæde sig til Land Art udstillingen i slotsparken. Kendte danske og internationale kunstnere har skabt deres værker i selve parken under kunstformen Land Art. Gigantiske kunstværker bygges på stedet af bl.a. træ, jord og sten og pryder den frodige park, der er åbent året rundt fra solopgang til solnedgang.

Medicinhaverne er ligeledes en stor og smuk park med mere end 500 forskellige planter, der alle er en del af plantemedicinens historie. Skilte fortæller om hver eneste plante, og stier sikrer, at også kørestolebrugere kan tage med på den lærerige tur gennem haverne.

Langeland er kendt for sine vilde heste, og flokkene kan komme op på 80 hingste og hopper i alle aldre. Den største flok ses ofte fra hatbakken "Ørnehøj". Mindre flokke kan ses bl.a. på Flådet i Tranekær.

På Koldkrigsmuseet Langelandsfortet i Bagenkop kan I komme tæt på fortets fire 150 mm kanoner, gå ombord på den danske minestryger Askø eller kigge ned i cockpittet på et MiG-23 fly. Som det eneste sted i Skandinavien har museet en hel sektion af den originale Berlinmur.

Langs Langelands mere end 140 km lange kystlinje er der fine muligheder for familiens lystfiskere. Vil I ud på havet og fiske, arrangeres der ture fra Lohals Havn. Familiens yngste vil nok foretrække Spodsbjerg Lystfiskersø ved Tranekær.

Kommer I til Langeland i slutningen af juli måned, bør I opleve Langelands Festivalen. Det er et rigtigt familiearrangement med musik og aktiviteter for hele familien, som hvert år trækker mere end 20.000 gæster til øen.

Leje af sommerhus i Stoense med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Stoense med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Stoense har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Stoense nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Stoense - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Stoense. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Stoense. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Stoense hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Stoense her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Stoense, et feriehus i Stoense eller en feriebolig i Stoense er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Stoense til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Stoense nu!

Vælg mellem 36 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt med havet i nærheden og Øhavsstien
Langeland
6 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt og fredeligt.
Stoense
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Gode udearealer på grunden som vi benyttet os meget af.
Stoense
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 juni
Smukt område
Stoense
20 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 april
Dejlig natur
Lohals

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Langeland_Depositphotos_5846785_S