Emne nr.: 090-35081
Emne nr.: 090-35081

Uanset hvilket sommerhus til 20 personer, I falder for, kan I roligt begynde at glæde jer. Sommerhusene i denne størrelse er perfekte til grupper, så her kan 3-4 familier sagtens hygge sig sammen. Uanset hvilket sommerhus med plads til 20 personer du bestemmer dig for, kan I alle glæde jer til et på alle måder perfekt ophold. Når vi er oppe i denne størrelse sommerhuse, vil der tit være luksus faciliteter som f.eks. en pool eller et aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden med sjove og hyggelige spil.

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Det betyder meget, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus langeland 20 personer”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det højeste punkt på Langeland er det 46 meter høje Skøvlebjerg.

På havnen i Rudkøbing ligger flere historiske fiskekutter, men børnene er nok mest interesserede i at gå om bord på Rasmus Klumps skib "Mary".

Om sommeren er havnen i den lille by Bagenkop længst syd på Langeland et yndet samlingspunkt for både øens faste beboere og feriegæster.

På havnen i Spodsbjerg ligger fiskebutikken Kutterfisk, hvor man kan købe friskfangede og røgede fisk.

Istidens gletcherspaltninger og hattebakker er med til at gøre landskabet på Langeland til noget helt specielt.

Længst mod nord på Langeland ligge Hov i et skovrigt område. Her er de skønneste vandreruter markeret, så det er nemt at opleve området til fods.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6 sommerhuse