Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig på Rømø. Du kan så let som ingenting finde den helt rigtige feriebolig her på siden.
Se private ferieboliger på Rømø Destinationer under Rømø

Privat udlejning af feriebolig på Rømø - se det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private ferieboliger til leje på Rømø. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig på Rømø - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje en privat feriebolig på Rømø.

Når du vælger at leje en privat feriebolig på Rømø hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private ferieboliger til leje på Rømø der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje ferieboligen hos os
 • Der er fuld prisgaranti på samtlige ferieboliger, som udlejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje på Rømø her

Privat udlejning af feriebolig på Rømø - gratis fordele for dig

Det koster dig intet som helst at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen bureauer der kan tilbyde din foretrukne privat feriebolig på Rømø til en billigere pris end os.

Privat udlejning af feriebolig på Rømø - Sådan får du flest mulige private ferieboliger til leje på Rømø at vælge mellem

Det er populært at holde årets sommerferie i en privat feriebolig på Rømø, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo tidligere du går i gang med at søge efter en privat feriebolig på Rømø til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde en feriebolig, som matcher alle dine ønsker.

Tips til skønne ferieoplevelser

Lækkert område og lækkert badeområde. Top service.

Smukt område, med flot natur og ideelt for børnefamilier.

Dejlig natur og fint sted som udgangspunkt til ture, f.eks. Til Sylt, grænsehandel, Ribe og Tønder.

Dejligt og centralt for udflugtsmål som Ribe, Blåvandshuk, Esbjerg m.m.

Privat udlejning af feriebolig på Rømø med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig på Rømø du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne privat feriebolig på Rømø til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Se private ferieboliger til leje på Rømø her

Privat udlejning af feriebolig på Rømø - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig på Rømø, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Dejligt firma. De har en super god hjemmeside med et bredt og varieret udbud af ferier som er nemme at overskue. Alting går uden problemer :-)

Ingen problemer, alt forløb nemt og enkelt.

Nem booking og god service. Feline Holidays er troværdig og et dejligt nemt bureau at leje hos. Absolut kun roser til det selskab.

Se private ferieboliger på Rømø

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet