Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Als. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 63 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit poolhus på Als her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et dejligt poolhus på Als her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige poolhus på Als.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et poolhus på Als hos Feline Holidays.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Danfoss universe er bestemt et besøg værd.

utrolig lækker strandpromenade til lystbådehavn

Sønderborg er en dejlig by med mange turistattraktioner - og ellers ligger Flensborg jo ikke langt væk. Super god gågade med mange gode shopping-tilbud.

Meget kort afstand (max. 5 min. gang) til idrætcenter, hvor man kan leje hal, gymnastiksal m.m. Der er også både motionscenter og svømmehal. Sommerhuset ligger midt inde i et almindelig beboelsesområde.

mange dejlige steder for lange gåture (stier er markeret)

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et poolhus på Als hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus på Als til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus på Als, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God ferie til dig og dine.....så vælg Feline!!!! Meget fin hjemmeside som er nem at finde rundt i!!! Hurtig og nem booking. Vi ser frem til en dejlig ferie.

God hjemmeside. Let at overskue.

Overskueligt, god service og korte responstider. Vi har brugt Feline 3 gange, og alle 3 gange har tingene været i orden. Den ene gang havde vi ekstra ønsker til bookingen, hvilket blev klaret uden problemer og med hurtig, personlig tilbagemelding. Jeg har selv arbejdet i sommerhus-udlejningsbureau og ved af erfaring, at rigtig mange ting kan gå skævt, når et bureau skal formidle private sommerhuse til 3. mand. Med det in mente, vil jeg mene, at Feline har godt styr på deres ende af butikken, og kan varmt anbefale dem.

Nem booking og god service. Feline Holidays er troværdig og et dejligt nemt bureau at leje hos. Absolut kun roser til det selskab.

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen