Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Als. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 66 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit poolhus Als her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit poolhus Als her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et poolhus Als hos Feline.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo før du går på jagt efter et poolhus Als, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så vigtigt er det dog, at du på denne måde forbedrer dine muligheder for at leje dit foretrukne poolhus Als.

Tips til oplevelser i området

Sønderborg er en dejlig by. Der er masser at se på. En god handelsby. Og mulighed for nogle dejlige ture rundt i området.Vi vil helt sikkert komme der igen.

Tæt på Danfoss Universe, der var vores primære mål.

Rent og pænt i hele området .

Lokaliteten var også skøn. Med gåafstand til vandet og smuk natur omkringliggende.

Stille og fredeligt

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne poolhus Als til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Summen indsættes direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Als, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Kvalitet og service. Første skridt mod en dejlig ferie. Min familie har flere gange booket gennem Feline. Vi er aldrig blevet skuffet. Hjemmesiden er nem og overskuelig, få klik og huset er fundet. Samtidig har vi altid fået en fantastisk service, så derfor vender vi tilbage hver sommer, og anbefaler det varmt til andre.

Kontakten med Feline er fin.

Betjening i topklasse . Har haft telefonisk kontakt med Feline 2 gange inden vi bookede og har begge gange mødt personale der er venlige og imødekomne - meget serviceminded og med kunden i centrum :-)

Så nemt. Super nemt at bestille ferie, og et dejligt stort udvalg.

Vælg mellem 66 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen