Et miniferie sommerhus Als er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 403 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit miniferie sommerhus Als her!

Weekend, og miniferie

Det er selvsagt op til dig hvor mange overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at sammensætte helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige krav, men uanset hvad du er på udkig efter, kan du uden tvivl finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et flot beliggende miniferie sommerhus Als.

Det er dog vores helt klare anbefaling, at du mindst booker 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. Desuden vil der i langt de fleste tilfælde ikke være nogen særlig forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb ekstra at få en en nat mere i sommerhuset. Det væsentligste er imidlertid, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et miniferie sommerhus Als hos os.

På denne måde får du flest muligt sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på miniferie sommerhus Als RET TIL FLERTAL, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Tips til oplevelser i området

Huset ligger kun to minuter fra stranden, men sandstranden er lidt længere afsides. Det er muligt at leje cykler ved købmanden i område, så har man gode muligheder til at opdage øen Als. Selvfølgelig kan man også gå på vandrertur langs kysten

Godt udgangspunkt for at opleve seværdighederne i Sønderjylland og på Als. Sommerhuset ligger naturskønt og tæt på skov og vand, så man kan fiske og gå ture.

Skønt område, værd at tage forskellige veje ud og hjem når man skal over Kegnæs.

Sommerhusområdet er meget velholdt og hyggeligt. Tæt på stranden og gåture.

Masser af fine stier til ture med og uden hund.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et miniferie sommerhus Als hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne miniferie sommerhus Als til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et miniferie sommerhus Als, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Intet at bemærke, god betjening.

Nemt, hurtigt og overskueligt.

Nemt og bekvemt. Jeg har bestilt via Feline Holidays, der var en god beskrivelse af rejsemålet, og der var mange gode tilbud at vælge i mellem. Kan klart anbefales.

Vælg mellem 403 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen