Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Rømø. Derfor kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det perfekte luksus sommerhus på den skønne ø i Vadehavet. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 258 sommerhuse Destinationer under Rømø
luksus sommerhus rømø udlejning_160-A1005
Emne nr. 160-A1005.

Luksus sommerhus udlejning Rømø – Book her!

Klik på et af linkene for at finde et luksus sommerhus til udlejning på Rømø:

BolilmarkKongsmark - HavnebySønderstrandToftumVesterhedeLakolk

Weekendophold og miniferie

Det kan sagtens lade sig gøre at arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus på Rømø. Du kan nemlig vælge præcis det antal overnatninger du ønsker.

Det mindste antal du kan vælge er 2. Hvis du har mulighed for at tage en ekstra overnatning, anbefaler vi at du gør det. Det er der flere grunde til:

 • Du får et større udvalg af sommerhuse, fordi der er flere som tilbyder 3 overnatninger end 2
 • Merprisen for den tredje overnatning er som regel temmelig lille
 • Der bliver ekstra tid til afslapning og hygge i sommerhuset

Hvis dit udgangspunkt er 3 overnatninger anbefaler vi også, at du overvejer at tage en overnatning mere. Det er typisk ikke så meget dyrere af vælge 4 overnatninger i stedet for 3.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Rømø med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Rømø med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Rømø med 4 overnatninger her

1-2 uger i et luksus sommerhus på Rømø

Du kan selvfølgelig også leje dit foretrukne luksus sommerhus på Rømø i 1 eller 2 uger. Det er aktuelt når det gælder sommerferien og efterårsferien. Her anbefaler vi at du får bookingen overstået så lang tid før ferien, som det er muligt. På den måde får du flest sommerhuse at vælge imellem, og du kommer ikke til at havne i en situation hvor der er udsolgt i de mest efterspurgte uger.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Rømø i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Rømø i 2 uger her

luksus sommerhus til udlejning på rømø med pool_121-29-2282
Emne nr. 121-29-2282.

Se alle luksus sommerhuse med pool på Rømø her

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus på Rømø hos Feline, får du altid markedets laveste pris. Du er nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer, at der ikke er noget andet udlejningsbureau, som har dit foretrukne luksus sommerhus til en lavere pris end os.

Hvis der en sjælden gang skulle ske en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele prisforskellen til din konto.

Såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til udlejning på Rømø, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 258 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet