Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø med hund. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 169 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit luksus sommerhus Rømø med hund her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende luksus sommerhus Rømø med hund hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at opnå disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne luksus sommerhus Rømø med hund til en lavere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i et luksus sommerhus Rømø med hund, og derfor er husene også særdeles eftertragtede.Jo før du går i gang med at lede efter et luksus sommerhus Rømø med hund til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Brugervurderinger

Fantastisk dejligt sted... Men var også vildt heldige med vejret!

Dejligt område

Fantasktisk udsigt. Korte afstande til alt.

Super dejligt naturområde, meget smukt og så med flere hundeskove!

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Rømø med hund til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Rømø med hund, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Taget i betragtning at det kun er anden gang jeg bruger selskabet så, er det en yderst fremragende betjening jeg har oplevet...

Super hurtig besvarelse af reservation af ferielejlighed til vinterferie Østrig. Vi fik omgående svar på vores henvendelse på reservation. Har tidligere booket ferielejlighed ved Feline, virker meget professionelt og pålideligt.

Super nemt - overskuelig hjemmeside. Har lige bestilt sommerhus på Langeland. Modtog endelig bekræftelse efter 10 min - super. Hjemmeside er meget brugervenlig og overskuelig med gode søgefunktioner. Vil helt bestemt bruge Feline igen.

Sen booking, hurtig respons fra Feline.

Vælg mellem 169 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet